Аранжмани

Промо Понуди

Виена - Нова Година 2017

viena2

ВИЕНА

Период: 29.12.2016 - 02.01.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 20.11:
149€ / 9.230 ден.
Организиран бесплатен трансфер за патниците од Битола, Прилеп, Кавадарци, Струмица, Штип и Велес

Прага - Нова Година 2017

praga-168

ПРАГА

Период: 29.12.2016 - 03.01.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 20.11:
119€ / 7.370ден
Организиран бесплатен трансфер за патниците од Битола, Прилеп, Кавадарци, Струмица, Штип и Велес

Будимпешта - Нова Година 2017

budapest

БУДИМПЕШТА

Период: 29.12.2016 - 02.01.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 20.11:
119€ / 7.370ден
Организиран бесплатен трансфер за патниците од Битола, Прилеп, Кавадарци, Струмица, Штип и Велес

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија