+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

МАЛДИВИ

МАЛДИВИ
Најповолни цени – индивидуална програма
период на патување ЈУНИ, ЈУЛИ И АВГУСТ 2018
местата се ограничени бидејќи понудата е промотивна

ЈУНИ

Период на патување – 17-27.06.2018 – период на престој 18-26.06.2018 (08 ноќи)

Holiday Island Resort & Spa 3*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.352 EUR ЗА 08 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

Sun Island Resort & Spa 4*

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.352 EUR ЗА 08 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

ЈУЛИ

Период на патување – 13.07-23.07.2018 – период на престој 14.07-23.07.2018 (08 ноќи)
Holiday Island Resort & Spa 3*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.413 EUR ЗА 08 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.426 EUR ЗА 08 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

АВГУСТ

Период на патување – 01.08-10.08.2018 – период на престој 02.08-09.08.2018 (07 ноќи)

Holiday Island Resort & Spa 3*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.559 EUR ЗА 07 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

Sun Island Resort & Spa 4*
ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 1.565 EUR ЗА 07 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

 

Цената е пакет по лице за сместување во стандардна двокреветна соба на база полупанcион
Цената е дадена во евра и пресметана во денари, по курс 1 евро = 62 денари

Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел

Во цената е вклучено:

• Авионски билет на релација Скопје-Доха-Мале-Доха-Скопје со Qatar Airways сo вклучен багаж 30 кг. согласно саатници на програма;

• Аеродромски такси

• 07/08 ноќевања во хотел Holiday Island Resort & Spa 3* и Sun Island Resort & Spa 4*на Малдиви на база полупансион• Трансфер  аеродром – хотел – аеродром со хидроглисер или хидроавион; 

 

Цената не вклучува:

• Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;

• Факултативни тури

• Други индивидуални трошоци

• Патничко осигурување

 

Услови :

• При резервација се плаќа депозит од 30%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.

• Понудата важи за минимум 2 пријавени патници – индивидуален програм

• Рок на потврда на понуда и резервација е 24 часа по уплата на аконтација

• За ова патување не се потребни медицински имунизации

• Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. • Задолжително патничко осигурување

МАЛДИВИ