+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Попуст –  KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* – Nikiti
PARADISE STUDIOS – Nikiti

за целосна уплата до 18 МАЈ

Промоции за првите смени!!! 

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3*

термин: 27.05 – 109€  по лице за 7 полупансиони
термин: 03.06 – 119€ по лице за 7 полупансиони

PARADISE STUDIOS

термин: 27.05 – 99€  по лице за 7 полупансиони
термин: 03.06 – 109€ по лице за 7 полупансиони

*Промоцијата важи за сите типови на соби
*Останатите услови важат според редовниот ценовник на хотелите

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk