Доколку сте заинтересирани за некои од нашите понуди или имате прашање пополнете ги полињата, а ние ќе ви одговориме во најкраток период.

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk

FALCON Travel– Битола
Климент Охридски 1/1-1, Пелагонка 2, Битола, Македонија
тел: 389 47 251 660, 
тел: 389 47 251 661
моб:+389 78 240 872
info@falcon.com.mk