Ситонија

НЕОС МАРМАРАС

МЕТАМОРФОЗИ

АКТИ ЕЛИАС

НИКИТИ

ПСАКУДИЈА

КАЛИВЕС

ГЕРАКИНИ

КАЛАМИЦИ

ВУРВУРУ

“Туристичката такса се плаќа на лице место по пристигнувањето (check in) во објектот”

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk

FALCON Travel– Битола
Климент Охридски 1/1-1, Пелагонка 2, Битола, Македонија
тел: 389 47 251 660, 
тел: 389 47 251 661
моб:+389 78 240 872
info@falcon.com.mk