+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Услуги

Превоз

Изнајмете превоз за вашите патувања, групни и индивидуални и стигнете безбедно на вашата дестинација. Нудиме превоз со сопствени возила 

Ученички Екскурзи

Долгодишни докажани организатори на најдобрите научно-истражувачки екскурзии во Македонија и странство за средни и основни училишта. Искуството и професионалноста се нашите предности а насмевките и задоволствата на учениците се наша најголема сатисфакција

Апсолвентски екскурзии

Младоста и патувањата несомнено се меѓусебно поврзани, па затоа во најубавиот период од животот ви ги нудиме највозбудливите патувања кои засекогаш ке останат во вашите сеќавања. Проверете ја нашата понуда за Апсолвентски екскурзии  или замислете ја вашата екскурзија а ние ке го реализираме вашиот сон ….

Семинари, Конгреси,

Конференции и Саеми

Професионализмот и долгогодишното искуство во организација на семинарите, конгресите , конференциите и саемите се само дел од нашето посветено работење, како во Македонија и во странство. Комплетна поддршка и организација , превоз, сместување и присуство на сите светски настани од овој вид .

Авиобилети

Резервации на Авиобилети за целиот свет, по најповолни цени. Вашето барање испратете ни го на емаил.

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk