+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Costa DIADEMA

Дестинација:
Италија, Франција Шпанија,Балеари,
7 ноќи / 8 дена
Поаѓање од Савона: 02. јуни 2018.

Ден 02.06 Пристаниште Savona  (Spain) –  18:00

Ден 03.06 Пристаниште Marseilles (France)  Враќање 08:30     Поaѓање  17:00

Ден 04.06 Пристаниште Barcelona (Spain)  Враќање  09:00   Поaѓање  19:00

Ден 05.06 Пристаниште Palma De Mallorca (Spain) Враќање  09:00 –

Ден 06.06 Пристаниште Palma De Mallorca (Spain) – Поaѓање  01:00

Ден 07.06 Пристаниште Cagliari (Italy) Враќање  08:00  Поaѓање  17:00

Ден 08.06 Пристаниште Civitavecchia (Italy) Враќање  08:00  Поaѓање  19:00

Ден 09.06 Пристаниште Savona (Italy) Враќање  07:00 –

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 439€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 619€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 789€

3. I 4. Возрасно лице во кабина 220€

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 599€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 669€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 779€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 849€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 949€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1029€

3. I 4. Возрасно лице во кабина 300€

Пристанишни такси 150€
Еднокреветна соба не е на располагање!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.
COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

•пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)

•пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш • пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ

• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!