+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Costa DIADEMA

Италија, Франција Шпанија,Балеари,

7  ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 14/21. јули 2018

Ден

Пристаниште

Враќање

Поаѓање

14.07

Savona  (Spain)

–  

18:00 

15.07

Marseilles (France)

08:30 

17:00 

16.07

Barcelona (Spain)

09:00

19:00

17.07

Palma De Mallorca (Spain)

09:00

18.07

Palma De Mallorca (Spain)

01:00

19.07

Cagliari (Italy)

08:00

17:00

20.07

Civitavecchia (Italy)

08:00

19:00

21.07

Savona (Italy)

07:00

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 579€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 779€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 979€

3. I 4. Не е на располагање
3. креветна на барање

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 749€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 819€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 949€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 1019€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1149€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1229€

3. I 4. Кабина на барање
1/1 доплата 30%

Пристанишни такси 150€
Еднокреветна соба не е на располагање!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.
COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:  

• Крстарење со брод според програмата
• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера
• целодневна анимација
• вечерна забава со организирана програма
• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
•  представи во театар
• влезници за во казино, ноќен клуб…
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

  • пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)
  • пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: 

• бакшиш
• пијалоци на бродот
• излети на копно
• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
• лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ

  • на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

Компанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!