Costa DIADEMA

Дестинација:

Италија, Франција Шпанија,Балеари,

7  ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 07. јули 2018.

Ден

Пристаниште Враќање Поѓање
07.07 Savona  (Spain) –   18:00 
08.07 Marseilles (France) 08:30  17:00 
09.07 Barcelona (Spain) 09:00 19:00
10.07 Palma De Mallorca (Spain) 09:00
11.07 Palma De Mallorca (Spain) 01:00
12.07 Cagliari (Italy) 08:00 17:00
13.07 Civitavecchia (Italy) 08:00 19:00
14.07 Savona (Italy) 07:00

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 539€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 739€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 939€

3. I 4. Не е на располагање
3. креветна на барање

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 699€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 769€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 899€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 969€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1099€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1179€

3. I 4. Кабина на барање
1/1 доплата 30%

Пристанишни такси 150€
Еднокреветна соба не е на располагање!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.
COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)
•пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници) •пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш • пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ

• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!