+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

ВЕЛИГДЕН 2019

Организиран трансфер од Охрид, Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Струмица, Штип, Велес
Трансферот може да биде во раните утрински часови, а враќањето во доцните вечерни часови.
 
За програмите за Швајцарија и Кападокија можеме да обезбедиме трансфер само во еден правец.
За програмите за Париз нема организиран трансфер.

 

Попустот за рана уплата е валиден за резервации до 01.03.2019