Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Милано – Лугано – Комо – Верона

Милано – Лугано – Комо – Верона

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 10 00 часот и поаѓање за Милано во 10:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 07.03.2020 МИЛАНО Пристигнување во Милано во попладневните часови.

Blog thumbnail

Прага – (Дрезден – К.вари – Виена)

Прага – (Дрезден – К.вари – Виена)

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок на групата на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски во 11:30ч. Поаѓање на автобусот во 12:00 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 ПРАГА Пристигнување во Прага во пладневните часови. Факултативно панорамско разгледување на градот со локален водич: Горниот град-

Blog thumbnail

Неапол – СОРЕНТО – Капри – Поситано – АМАЛФИ – Везув

Неапол – СОРЕНТО – Капри – Поситано – АМАЛФИ – Везув

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – Драч Состанок со групата и поаѓање за Драч во 14:00 часот на паркингот кај хотел „ВИП“ (спроти Саем – Скопје). Преку граничниот премин Ќафасан пристигање во Драч во вечерните часови. Во 23:00ч со брод заминување од Драч за Бари. Ноќна пловидба. 2 ден 07.03.2020 Бари-Неапол- Соренто Пристигнување во Бари во

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001