+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

МЕДИТЕ – Сандански

МЕДИТЕ – Сандански

 

МЕДИТЕ – Сандански

 

Напомена : Цените важат до 20.12.2018 (не важат за празници)

СПА ХОТЕЛ МЕДИТЕ 4*
Вид на сместување Недела – Четврток Петок – Сабота
Стандардна двокреветна соба 55 € 68 €
Стандардна еднокреветна соба 48 € 60 €
Луксузна двокреветна соба 64 € 78 €
Луксузна еднокреветна соба 58 € 71 €
Студио 90 € 110 €
Луксузен апартман (2 спални) 108 € 144 €
Возрасен на дополнително легло – 12 | Дете од 02-05.99 год – 4 | Дете до 1.99 год – бесплатно