Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

KAMELIA APART 4*

KAMELIA APART 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 ( не важи за термин: 27.12-02.01.2020 ) Цените се по лице за 1 ноќ. – НАЕМ 01.12-18.12.2019 19.12-26.12.2019 27.12-02.01.2020 13.01-19.01.2020 20.01-04.03.2020 05.03-15.04.2020 03.01-12.01.2020 Студио (2+0) – мин.2 лица плаќаат                      25,00 €                      41,00 €                      58,00 €                      29,00 €                      36,00 €

Blog thumbnail

ORPHEUS 4*

ORPHEUS 4*

Blog thumbnail

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2018 |  15% за резервација и уплата до 31.10.2018| 10% за резервација и уплата до 01.12.2018 БОНУСИ : 7=6 за дата на пристигнување од 02.01-31.03.2019 (попустите се комбинираат само во период на престој 02.01-17.01.2019 и 31.01-31.03.2019) Цените се за 1 ноќевање  28.12-01.01.2020 02.0108.01.2020 21.07-27.12.2020

Blog thumbnail

PERELIK 4*

PERELIK 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020  на база ПОЛУПАНСИОН 07.03-20.04.2020 04.01-17.01.2020 Вид на сместување    22.02-06.03.2020 Јуниор сјуит 2+2                      41,00 €                      47,00 €                      77,00 €                      54,00

Blog thumbnail

ORLOVETS 5*

ORLOVETS 5*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020 Вид на сместување 07.03-20.04.2020 04.01-17.01.2020   22.02-06.03.2020 Двокреветна соба – НП 2+1                      35,00 €                      41,00 €                      72,00 €                      49,00 €

Blog thumbnail

BREZA 3*

BREZA 3*

Blog thumbnail

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 10.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од  04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-24.12.2019 25.12-03.01.2020 04.01-31.03.2020 Вид на сместување       Двокреветна соба – стандард  2+1                                    33.00 €      

Blog thumbnail

MURA 3*

MURA 3*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-24.12.2019 25.12-03.01.2020 04.01-31.03.2020 Вид на сместување       Двокреветна соба – стандард  2+1                        33,00 €                        60,00 €                        

Blog thumbnail

LION 4*

LION 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 / 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2020  БОНУСИ : 7=6 за  период на пристигнување од 29.02.2020 (попустите се комбинираат) Цените се за соба за 1 ноќeвање   28.12-03.01.2020   04.01-10.01.2020   15.12-27.12.2019            01.12-14.12.2019  ПОЛУПАНСИОН    15.02-21.02.2020   11.01-17.01.2020   18.01-24.01.2020       25.01-14.02.2020   23.02-31.03.2019       22.02-28.02.2020 

Blog thumbnail

SAMOKOV 4*

SAMOKOV 4*

Blog thumbnail

Попусти за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација  и уплата до 10.11.2019 БОНУСИ : 5=4 / 6=5 / 7=6 за период на престој  04.01-22.01.2020 I 07.03-31.03.2020 Попустот за рана резервација и бонусите не се комбинираат. Резервации со бонус се валидни по 15.11.2018 Цените се по

Blog thumbnail

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се за наем на вила за 1 ноќевање 01.12-24.12.2019 25.12-03.01.2020 04.01-31.03.2020 Вид на сместување       ЈАГОДА  4+0                      

Blog thumbnail

RADINAS WAY 4*

RADINAS WAY 4*

Blog thumbnail

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2018 15% за резервација и уплата до 31.10.2018 | 10% за резервација и уплата до 30.11.2018 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 01.12-22.12.2018| 05.03-31.03.2019 (попустите се комбинираат) Цените се за 2 лица за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-18.12.2018 19.12-28.12.2019 29.12-02.01.2019 20.01-18.02.2019

Blog thumbnail

FLORA COMPLEX 4*

FLORA COMPLEX 4*

Blog thumbnail

 РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-19.12.2019 | 05.03-31.03.2019 Цени по соба за 1 ноќевање  01.12-17.12.2019   18.12-25.12.2019   26.12-03.01.2020   04.01-04.03.2020  ПОЛУПАНСИОН  12.03-31.03.2020   05.03-11.03.2020      Еднокреветна соба  1 возрасен                               49€                              58€                           119€                               74€ Двокреветна соба  2 возрасни                               63€                             

Blog thumbnail

FESTA CHAMKORIA 4*

FESTA CHAMKORIA 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-20.12.2019, 08.01-15.02.2020, 05.03-09.04.2020 (не се комбинира со попуст за рана резервација, важи за рез. од 01.11.2019) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001