Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

СНЕЖАНКА 3*

СНЕЖАНКА 3*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 02.01-31.01.2020 | 24.02-31.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-23.12.2019 24.12-27.12.2019 28.12-01.01.2020 на база ПОЛУПАНСИОН 29.02-31.03.2020 02.01-28.02.2020 Двокреветна соба  2+1                      24,00€                     

Blog thumbnail

SUNNY HILLS 3*

SUNNY HILLS 3*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-24.12.2019, 06.01-02.03.2020, 04,03-10.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќевање со појадок 01.12-19.12.2019 20.12-28.12.2019 29.12-05.01.2020 06.01-19.01.2020 Вид на сместување 06.03-10.04.2020 20.01-05.03.2020     Студио (2 возрасни)                       50,00 €                      62,00 €                     

Blog thumbnail

РОДОПСКИ ДОМ 4*

РОДОПСКИ ДОМ 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 15.01-02.02.2020 | 20.02-31.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-23.12.2019 24.12-27.12.2019 28.12-01.01.2020 на база ПОЛУПАНСИОН 29.02-31.03.2020 02.01-28.02.2020 Двокреветна соба  2+1                      22,00 €

Blog thumbnail

KAMELIA APART 4*

KAMELIA APART 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 ( не важи за термин: 27.12-02.01.2020 ) Цените се по лице за 1 ноќ. – НАЕМ 01.12-18.12.2019 19.12-26.12.2019 27.12-02.01.2020 13.01-19.01.2020 20.01-04.03.2020 05.03-15.04.2020 03.01-12.01.2020 Студио (2+0) – мин.2 лица плаќаат                      25,00 €                      41,00 €                      58,00 €                      29,00 €                      36,00 €

Blog thumbnail

ORPHEUS 4*

ORPHEUS 4*

Blog thumbnail

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2018 |  15% за резервација и уплата до 31.10.2018| 10% за резервација и уплата до 01.12.2018 БОНУСИ : 7=6 за дата на пристигнување од 02.01-31.03.2019 (попустите се комбинираат само во период на престој 02.01-17.01.2019 и 31.01-31.03.2019) Цените се за 1 ноќевање  28.12-01.01.2020 02.0108.01.2020 21.07-27.12.2020

Blog thumbnail

PERELIK 4*

PERELIK 4*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020  на база ПОЛУПАНСИОН 07.03-20.04.2020 04.01-17.01.2020 Вид на сместување    22.02-06.03.2020 Јуниор сјуит 2+2                      41,00 €                      47,00 €                      77,00 €                      54,00

Blog thumbnail

ORLOVETS 5*

ORLOVETS 5*

Blog thumbnail

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020 Вид на сместување 07.03-20.04.2020 04.01-17.01.2020   22.02-06.03.2020 Двокреветна соба – НП 2+1                      35,00 €                      41,00 €                      72,00 €                      49,00 €

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001