Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

TIGNES VAL D’ISERE

TIGNES VAL D’ISERE

Blog thumbnail

На само 5км од француско- италијанската граница, се наоѓа еден од најатрактивните скијачки центри во Франција – Espace Killy, именуван по трократниот олимписки шампион Jean-Claude Killy. Espace Killy –Tignes и Val d’Iser, е ски област во Савојските Алпи кои ја сочинуваат ски стази со должина од 300 км. на надморска височина од 1550м до дури 3450м надморска височина и

Blog thumbnail

VAL THORENS

VAL THORENS

Blog thumbnail

Оваа година со Фалкон Травел скијајте во најголемиот ски центар во светот “Три Долини”. Сместувањето е во Val Thorens. Алпски рај и еден од најелитните ски центри во југоисточна Франција, со повеќе од 600 километри ски обработен терен. Љубителите на скијањето имаат на располагање 430 стази со 1300 топови. 25те  планински врвови се поврзани со 200 ски лифтови, со надморска височина

Blog thumbnail

LES ARC

LES ARC

Blog thumbnail

Оваа година со Фалкон Травел скијајте во најголемите ски центри во Франција. Ве водиме во LES ARC 1800 – Гигантот на француските Алпи, ски центар кој бележи многу брз развој и денеска заедно со  La Plagne, спаѓа во комплекс на еден од најголемите ски центри – Paradiski.  *LES ARC се состои од 5 населби: Bourg Saint Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 i Arc 2000 *LES ARC

Blog thumbnail

LES 2 ALPES

LES 2 ALPES

Blog thumbnail

Оваа зима скијајте во најголемите ски центри во Франција. * Ве водиме во LES 2 ALPES. Овој живописен, спортски и модерен меѓународен ски-центар е меѓу најголемите и најпознатите во светот. Изграден во 1946 година на некогашните високи пасишта каде се среќаваат северните и јужните Алпи. * LES 2 ALPES е на висина од 1250-3568 м со 220 км беспрекорно подготвени ски патеки.  Скијалиштето е познато по

Blog thumbnail

CHATEL- PORTES DU SOLEIL

CHATEL- PORTES DU SOLEIL

Blog thumbnail

Oваа зима со Фалкон Травел скијајте во најголемите ски центри во Франција. Ве водиме во CHATEL, дел од огромниот ски центар PORTES DU SOLEIL – Вратата на Сонцето . Незаборавно зимување на падините на импозантниот Мон Блан, скијање со еден ски пас во 2 држави: Франција и Швајцарија. Целиот комплекс има 650 км поврзани стази, прекрасна микро клима и многу природен снег.

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001