Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Фиренца – CINQUE TERRE- Сиена – Сан Џимињано

Фиренца – CINQUE TERRE- Сиена – Сан Џимињано

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 10:00ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 10.30ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни паузи за одмор, пасошка и царинска контрола. Ноќно возење. 2 ден 01.05.2020 – Монтекатини – Пиза – Монтекатини Пристигнување во пладеневните часови во

Blog thumbnail

Солун – Метеори

Солун – Метеори

Blog thumbnail

1 ден 01.05.2020 СКОПЈЕ – СОЛУН Состанок со групата во 01 30 часот по полноќ, и поаѓање за Солун во 02:00 часот на паркингот паркингот кај спортски центар ‘’Борис Трајковски’’ Пристигнување и разглед на градот : плоштадот Аристотелис, познатите улици за шопинг Виа Игнација и Тсимицки, Белата Кула, црквата Св. Димитрија. Слободно време за шопинг

Blog thumbnail

Прага

Прага

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок со групата во 13:30ч. на паркингот пред спортски центар Борис Трајковски и поаѓање за Прага во 14.00ч., преку Србија и Унгарија. Дневно и ноќно возење со попатни паузи и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 ПРАГА Пристигнување во Прага во попладневните часови. Сместување во хотел. Слободно попладне. Вечерта факултативно можност

Blog thumbnail

Милано

Милано

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 10:00 часот и поаѓање за Милано во 10:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 01.05.2020 МИЛАНО Пристигнување во Милано во попладневните часови. Сместување

Blog thumbnail

Венеција (Верона)

Венеција (Верона)

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ Состанок со групата во 13:00 ч. и поаѓање за Венеција 13:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 01.05.2020 ПАЛМА НОВА – ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО Пристигнување во утринските часови во

Blog thumbnail

Будва

Будва

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 – СКОПЈЕ – БУДВА Состанок со групата кај арена Борис Трајковски. Поаѓање за Црна Гора во 22.00часот.  Ноќно возење преку граничните премини на Косово и Албанија со кратки попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 – БУДВА Пристигнување во Будва во претпладневните часови. Сместување во хотел. Слободно време за

Blog thumbnail

Атина

Атина

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 АТИНА Пристигнување во Атина во утринските часови. Следи панорамски разглед на градот со локален водич (факултативно). Панорамско разгледување