Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

CINQUE TERRE- откажано

CINQUE TERRE- откажано

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 – Скопје – МонтекатиниСостанок на групата во 10:30ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во11.00ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни паузи за одмор, пасошка и царинскаконтрола. Ноќно возење.2 ден 07.03.2020 – Монтекатини – Пиза – МонтекатиниПристигнување во пладеневните часови во Монтекатини Терме . Сместување во

Blog thumbnail

Азурен Брег – откажано

Азурен Брег – откажано

Blog thumbnail

Еден од најгламурозните региони на Европа. Франција ке ве заведе со својот луксуз за еден момент.  ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 9 30ч. Поаѓање во 10:00 часот од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 МИЛАНО Пристигнување

Blog thumbnail

Истанбул 2НП – СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Истанбул 2НП – СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Blog thumbnail

Градот на два континенти за 8миМарт  1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата спроти спртски центар Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 ИСТАНБУЛ Пристигнување во Истанбул во утринските часови. Предлагаме факултативно панорамско

Blog thumbnail

Истанбул – Принцески острови

Истанбул – Принцески острови

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на на паркингот кај спортски центар Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 ИСТАНБУЛ Пристигнување во Истанбул во утринските часови. Предлагаме панорамско разгледување на градот со

Blog thumbnail

Будимпешта – Виена

Будимпешта – Виена

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта (800km) во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 07.03.2020 БУДИМПЕШТА Пристигнување во Будимпешта во утринските часови и разглед на градот со локален водич

Blog thumbnail

Венеција – Верона

Венеција – Верона

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 07.03.2020 – ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО Во утринските часови пристигнуваме во еден од

Blog thumbnail

Дворците на Баварија(Минхен – Салзбург)

Дворците на Баварија(Минхен – Салзбург)

Blog thumbnail

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах, многубројни ремек дела од модерната технологија и архитектура како што е и познатата Алианс – Арена. Светски центар на саеми, град на пивници и Октоберфест

Blog thumbnail

Емилија Ромања(Болоња)

Емилија Ромања(Болоња)

Blog thumbnail

ЕМИЛИЈА РОМАЊА- нјабогатиот рeгион меѓу 20те Италијански региони, и една од најразвиените региони во Европа. Спој од две покраини ЕМИЛИЈА и РОМАЊА низ кои тече реката ПО. Најголемите градски центри на овој регион се Болоња, Парма, Ферара и др. Низ овој регион се наоѓа историската сообраќаница на Римската империја – Via Emilia, која има големо

Blog thumbnail

Милано – Лугано – Комо – Верона

Милано – Лугано – Комо – Верона

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 10 00 часот и поаѓање за Милано во 10:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 07.03.2020 МИЛАНО Пристигнување во Милано во попладневните часови.

Blog thumbnail

Прага – (Дрезден – К.вари – Виена)

Прага – (Дрезден – К.вари – Виена)

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок на групата на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски во 11:30ч. Поаѓање на автобусот во 12:00 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 ПРАГА Пристигнување во Прага во пладневните часови. Факултативно панорамско разгледување на градот со локален водич: Горниот град-

Blog thumbnail

Неапол – СОРЕНТО – Капри – Поситано – АМАЛФИ – Везув

Неапол – СОРЕНТО – Капри – Поситано – АМАЛФИ – Везув

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – Драч Состанок со групата и поаѓање за Драч во 14:00 часот на паркингот кај хотел „ВИП“ (спроти Саем – Скопје). Преку граничниот премин Ќафасан пристигање во Драч во вечерните часови. Во 23:00ч со брод заминување од Драч за Бари. Ноќна пловидба. 2 ден 07.03.2020 Бари-Неапол- Соренто Пристигнување во Бари во

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001