Контакт

Прати ни порака!

FALCON Tourist Enterprises
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 6321 0

моб: +389 71 34 14 10
факс: 389 2 24 5555 3
info@falcon.com.mk

FALCON – Битола

Климент Охридски 1/1-1, Пелагонка 2, Битола, Македонија

тел: 389 47 251 660, 

тел: 389 47 251 661

моб:+389 78 240 872

info@falcon.com.mk

Промо Понуди

АЗУРЕН БРЕГ-1ВИ МАЈ

АЗУРЕН БРЕГ

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 209€/ 12.950 ден.

ФИРЕНЦА-1ВИ МАЈ

ФИРЕНЦА

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 199€/12.330 ден

Минхен -1ви Мај

МИНХЕН

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 199€/ 12.330 ден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија