+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Costa FORTUNA zima 2019

Costa FORTUNA

Сингапур – Тајланд

ноќи / 8  дена

Поаѓање од Сингапур:

08. Јануари 2019.

22.Јануари 2019

   19.Фебруари 2019

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

08.01

Singapore  (Singapore)

–  

20:00 

09.01

Cruising

– 

– 

10.01

KOH SAMUI (THAILAND)

09:00

18:00

11.01

Laem Chabang (Thailand)

09:00

12.01

Laem Chabang (Thailand)

16:00

13.01

Sihanoukville (Cambodia)

09:00

18:00

14.01

Cruising

15.01

Singapore (Singapore)

09:00

Costa FORTUNA

Сингапур – Тајланд

ноќи / 8  дена

Поаѓање од Сингапур:

05. Фебруари 2019.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

05.02

Singapore  (Singapore)

–  

20:00 

06.02

Cruising

– 

– 

07.02

KOH SAMUI (THAILAND)

09:00

18:00

08.02

Laem Chabang (Thailand)

09:00

09.02

Laem Chabang (Thailand)

16:00

10.02

Sihanoukville (Cambodia)

09:00

18:00

11.02

Cruising

12.02

Singapore (Singapore)

09:00

Costa FORTUNA

Сингапур – Малезија – Тајланд

ноќи / 8  дена

Поаѓање од Сингапур:

15. Јануари 2019.

29.Јануари 2019

   12.Фебруари 2019

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

15.01

Singapore  (Singapore)

–  

20:00 

16.01

Port Klang/Kuala Lumpur (Malaysia)

10:00

15:00 

17.01

Langkawi  (Malaysia)

10:00

20:00

18.01

Phuket (Thailand)

08:00

19.01

Phuket (Thailand)

18:00

20.01

Penang (Malaysia)

07:00

19:00

21.01

Malacca (Malaysia)

10:00

20:00

22.01

Singapore (Singapore)

09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

 Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV /  цена по лице 249

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице  399

Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 549

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 125€

1/1 доплата +50%

 

COMFORT

 Внатрешна двокреветна кабина кат.  Classic IC / цена по лице 349€

Внатрешна  двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 419€

 

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 499

Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 569

 

 Балконска двокреветна кабина кат. Classic  BC/ цена по лице 649

                      Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 749

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 175€

Доплата за 1/1 +30%

 

 Пристанишни такси 150€

Еднокреветна соба не е на располагање!

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
• Крстарење со брод според програмата
• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера
• целодневна анимација
• вечерна забава со организирана програма
• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
•  представи во театар
• влезници за во казино, ноќен клуб…
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

  • пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)
  • пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
• бакшиш
• пијалоци на бродот
• излети на копно
• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
• лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ

  • на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

Компанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!