+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

COSTA MAGICA

Шведска, Финска, Русија, Естонија

7 ноќи / 8 дена

Поаѓање од Stockholm: 14.јули 2018.

21.Јули 2018

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
14.07 Stockholm  (Sweden) –   – 
15.07  Stockholm  (Sweden) 07:00 
16.07  Helsinki  (Finland) 08:00  18:00 
17.07 St.Petersburg (Russia) 07:00  – 
18.07 St.Petersburg  (Russia) 18:00
19.07 Tallinn (Estonia) 09:00 17:00
20.07 Stockholm (Sweden)        09:00
21.07       Stockholm  (Sweden)

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 579€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 749€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 949€

*** 3. И 4. НА БАРАЊЕ

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 749€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 819€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 999€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 1069€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1299€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1379€

*** 3. И 4. НА БАРАЊЕ

Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +30%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.
Costa осигурување 7.30 еур (не е задолжително)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:  

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири … 

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)

•пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш 

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ

• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!