+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Costa NeoRIVIERA

Costa NeoRIVIERA Costa NeoRIVIERA Италија, Корзика, Наполи, Калабрија , Грција , Албанија6 ноќи / 7 дена  Поаѓање од Савона : 27. Maj 2018

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

27.05

 Savona (Croatia)

– 

16:30

28.05

Ajaccio  (Corsica)

08:00 

14:00 

29.05

Naples (Italy)

09:00 

18:00

30.05

Reggio Calabria (Italy)

08:00

14:00

31.05

Argostoli/Kefallinia (Greece)

09:00

18:00

01.06

Saranda  (Albania)

08:00

18:00

02.06

Bari (Italy)

08:00

– 

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 299€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 399€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 609€

*** 3. И 4. Возрасни лице 150€

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 549€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 609€
Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 649€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 699€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 858€
Мини Suite со валкон MS/ по лице 889€

*** 3. И 4. Возрасни лице 275

Пристанишни такси 150€
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.
COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:  

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)       •пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници) •пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: 

• бакшиш 

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!