+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

Costa Smeralda

Италија , Франција , Шпанија , Балеари
5 ноќи / 6 дена
Поаѓање од Савона: 04. Ноември 2019
НА РАСПОЛАГАЊЕ САМО COMFORT КАБИНИ

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
04.11 Savona  (Italy) 17:00
05.11 Marseilles  (France) 08:00 15:00
06.11 Barcelona  (Spain) 08:00 19:00
07.11 Cruising
08.11 Civitavecchia (Italy) 07:00 18:00
09.11 Savona  (Italy) 07:00

 

COMFORT 

Внатрешна двокреветна кабина кат.  Classic IC / цена по лице 429

Внатрешна  двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 489

 

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 539

Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 579

 

 Балконска двокреветна кабина кат. Classic  BC/ цена по лице 609

Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 659

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 215€

Доплата за 1/1 +30%

Пристанишни такси 120€

Еднокреветна соба не е на располагање!

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

• пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)

• пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!

Италија , Франција , Шпанија , Балеари

7 ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 09. Ноември  2019

Италија , Франција , Шпанија , Балеари

7 ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 16/23/30 Ноември  2019

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

09.11

Savona  (Italy)

–  

17:00 

10.11

Marseilles  (France)

08:00

17:00 

11.11

Barcelona  (Spain)

08:00

19:00

12.11

Palma De Mallorca (Spain)

08:00

18:00

13.11

Cruising

14.11

Civitavecchia (Italy)

08:00

19:00

15.11

La Spezia (Italy)

08:30

20:30

16.11

Savona  (Italy)

07:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

 

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV /  цена по лице 399

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице  549

Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 649

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 200€

1/1 не се достапни

COMFORT

 

Внатрешна двокреветна кабина кат.  Classic IC / цена по лице 499

Внатрешна  двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 579

 

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 649

Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 709

  

Балконска двокреветна кабина кат. Classic  BC/ цена по лице 749

Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 819

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 250€

Доплата за 1/1 +30%

Пристанишни такси 150€

Еднокреветна соба не е на располагање!

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

• пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)

• пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!

Италија , Франција , Шпанија , Балеари

7 ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 16/23/30 Ноември  2019

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

16.11

Savona  (Italy)

–  

17:00 

17.11

Marseilles  (France)

08:00

17:00 

18.11

Barcelona  (Spain)

08:00

19:00

19.11

Palma De Mallorca (Spain)

08:00

18:00

20.11

Cruising

21.11

Civitavecchia (Italy)

08:00

19:00

22.11

La Spezia (Italy)

08:30

20:30

23.11

Savona  (Italy)

07:00

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

 

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV /  цена по лице 349

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице  499

Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 599

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 175€

1/1 не се достапни

COMFORT

 

Внатрешна двокреветна кабина кат.  Classic IC / цена по лице 449

Внатрешна  двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 529

 

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 599

Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 659

 

 Балконска двокреветна кабина кат. Classic  BC/ цена по лице 699

Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 769

 

  1. I 4. Возрасно лице во кабина 225€

Доплата за 1/1 +30%

Пристанишни такси 150€

Еднокреветна соба не е на располагање!

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

 

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма

• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …

•  представи во театар

• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)

• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

• пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)

• пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за  дадената услугаКомпанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!