+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

COSTA VICTORIA

Италија, Балеари, Шпанија

7 ноќи / 8 дена

Поаѓање од Чивитавекија: 08. Мај 2018

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
08.05  Civitavecchia (Italy) –   19:00 
09.05  Cruising –  – 
10.05 Palma de Mallorca (Spain) 08:00  18:00 
11.05 Barcela (Spain) 09:00 18:00
12.05 Marseille (France) 09.00 18.00
13.05 Savona (italy) 09.00 20.00
14.05  La Spezia  (Italy) 07.00 20.00
15.05 Civitavecchia (Italy) 08.00

 

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 349€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 429€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 529€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 469€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 529€
Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 549€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 609€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 649€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 729€

Достапни се само двокреветни кабини!!!
Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +30%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат

 

Поаѓање од Чивитавекија:    15. Мај 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

15.05

 Civitavecchia (Italy)

–  

19:00 

16.05

 Cruising

– 

– 

17.05

Palma de Mallorca (Spain)

08:00 

18:00 

18.05

Barcela (Spain)

09:00

18:00

19.05

Marseille (France)

09.00

18.00

20.05

Savona (italy)

09.00

20.00

21.05

 La Spezia  (Italy)

07.00

20.00

22.05

Civitavecchia (Italy)

08.00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 349€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 449€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 579€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 469€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 529€
Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 569€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 629€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 699€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 779€

Достапни се само двокреветни кабини!!!
Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +30%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.

 

Поаѓање од Савона: 01.07. јули 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

01.07

Savona (Italy)

–  

18:00 

02.07

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

03.07

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

04.07

Ibiza (Spain)

09:00

– 

05.07

Ibiza (Spain)

04.00

05.07

Palma De Mallorca (Spain)

10.00

21:00

06.07

Taragona  (Spain) 

09:00

 

07.07 

Taragona (Spain)

02:00

08.07

Savona (Italy)

09:00

 

 

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 429€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 569 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 759€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 629€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 689€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 769€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 829€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 959€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1039€

 

 

Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +50%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат.

 

Поаѓање од Савона: 3. јуни 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

03.06

Savona (Italy)

–  

17:00 

04.06

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

05.06

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

06.06

Ibiza (Spain)

12:30

– 

07.06

Ibiza (Spain)

04.00

08.06

Tarragona (Spain)

09.00

09.06

Taragona  (Spain)

02.00

10.06        

Savona (Italy)   

09.00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 349€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 429€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 529€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 469€
Внатрешна двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 529€
Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 549€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 609€

 

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 649€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 729€

Достапни се само двокреветни кабини!!!
Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +30%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Поаѓање од Савона: 05.-12.-19 август 2018.

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
05.08 Savona (Italy) –   18:00 
06.08  Olbia-Emerald Coast  (italy) 08:00  17:00 
07.08 Port Mahon  (Menorca) 10:00  18:00 
08.08 Ibiza (Spain) 09:00 – 
09.08 Ibiza (Spain) 04.00
09.08 Palma De Mallorca (Spain) 10.00 21:00
10.08 Taragona  (Spain)        09:00
11.08         Taragona (Spain) 02:00
12.06 Savona (Italy) 09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 649€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 789€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 979€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 849€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 909€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 989€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 1049€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1179€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1259€

 

 

Пристанишни такси 150€
Само двокреветни кабини на располагање
Доплата за еднокреветна кабина +50%
1/3 и 1/4 кабини на барање!!!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Поаѓање од Савона: 08 I 22. јули 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

08.07

Savona (Italy)

–  

18:00 

09.07

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

10.07

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

11.07

Ibiza (Spain)

09:00

– 

12.07

Ibiza (Spain)

04.00

12.07

Palma De Mallorca (Spain)

10.00

21:00

13.07

Taragona  (Spain)       

09:00

14.07

Taragona  (Spain)

02:00

15.07

Savona (Italy)

09:00

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 479€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 619 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 809€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 679€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 739€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 819€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 879€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1009€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1089€

 

 

Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +50%
3 и 4 лице во кабина на барање!!!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Поаѓање од Савона: 10. јуни 2018.

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
10.06 Savona (Italy) –   18:00 
11.06  Olbia-Emerald Coast  (italy) 08:00  17:00 
12.06 Port Mahon  (Menorca) 10:00  18:00 
13.06 Ibiza (Spain) 09:00 – 
14.06 Ibiza (Spain) 04.00
14.06 Palma De Mallorca (Spain) 10.00 21:00
15.06 Taragona  (Spain)        09:00

16.06         Taragona (Spain)

02:00

17.06 Savona (Italy) 09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 449€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 569 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 739€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 629€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 689€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 749€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 809€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 939€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1019€

 

 

Пристанишни такси 150€
Само двокреветни кабини на располагање
Доплата за еднокреветна кабина +50%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Поаѓање од Савона: 17. јуни 2018.

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
17.06 Savona (Italy) –   18:00 
18.06  Olbia-Emerald Coast  (italy) 08:00  17:00 
19.06 Port Mahon  (Menorca) 10:00  18:00 
20.06 Ibiza (Spain) 09:00 – 
21.06 Ibiza (Spain) 04.00
21.06 Palma De Mallorca (Spain) 10.00 21:00
22.06 Taragona  (Spain)        09:00
23.06         Taragona (Spain) 02:00
24.06 Savona (Italy) 09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 429€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 549 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 739€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 629€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 689€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 749€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 809€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 939€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1019€

 

Пристанишни такси 150€
1/3 I 1/4 на брарање
Доплата за еднокреветна кабина +100%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Поаѓање од Савона: 24. јуни 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

24.06

Savona (Italy)

–  

17:00 

25.06

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

26.06

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

27.06

Ibiza (Spain)

12:30

– 

28.06

Ibiza (Spain)

04.00

28.06

Palma De Mallorca (Spain)

10.00

21:00

29.06

Taragona  (Spain)       

09:00

30.06        

Taragona (Spain)

02:00

01.07

Savona (Italy)

09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 429€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 569 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 759€

*** 3 I 4 лице во кабина 215€

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 629€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 689€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 769€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 829€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 959€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1039€

** 3 I 4 лице во кабина 315€

 

Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +50%
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Поаѓање од Савона: 26. август 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

26.08

Savona (Italy)

–  

18:00 

27.08

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

28.08

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

29.08

Ibiza (Spain)

09:00

– 

30.08

Ibiza (Spain)

04.00

30.08

Palma De Mallorca (Spain)

10.00

21:00

31.08

Taragona  (Spain)       

09:00

01.08        

Taragona (Spain)

02:00

02.06

Savona (Italy)

09:00

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 549€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 689€
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 879€

 

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 749€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 809€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 889€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 949€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1079€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1159€

 

Пристанишни такси 150€
Само двокреветни кабини на располагање
Доплата за еднокреветна кабина +50%
1/3 и 1/4 кабини на барање!!!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Поаѓање од Савона: 29. јули 2018.

Ден

Пристаниште

Враќање

Поѓање

29.07

Savona (Italy)

–  

18:00 

30.07

 Olbia-Emerald Coast  (italy)

08:00 

17:00 

31.07

Port Mahon  (Menorca)

10:00 

18:00 

01.08

Ibiza (Spain)

09:00

– 

02.08

Ibiza (Spain)

04.00

02.08

Palma De Mallorca (Spain)

10.00

21:00

03.08

Taragona  (Spain)       

09:00

04.08        

Taragona (Spain)

02:00

05.08

Savona (Italy)

09:00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / цена по лице 549€
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице 689 €
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 879€

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат. Classic IC / цена по лице 749€
Внатрешна двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 809€

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 889€
Прозорска двокреветна кабина кат. Premium IP / цена по лице 949€

Балконска двокреветна кабина кат. Classic BC/ цена по лице 1079€
Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1159€

 

Пристанишни такси 150€
Доплата за еднокреветна кабина +50%
1/3 и 1/4 на барање!!!
Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:
Возрасни: 10€ по лице од ден.
Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.
Деца до 4 години не плаќаат

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• Крстарење со брод според програмата

• Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))

• полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• свечена вечера

• целодневна анимација

• вечерна забава со организирана програма
• користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
•  представи во театар
• влезници за во казино, ноќен клуб…

• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

 

пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)
пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• бакшиш

• пијалоци на бродот

• излети на копно

• третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор

• лекарски услуги

• патничко осигурување и осигурување од отказ

на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга
Компанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!