ЕГИПЕТ

7 ДНЕВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ Термини на поаѓање (7 дена / 6 ноќи) со чартер од Скопје ХОТЕЛ УСЛУГА 02-Jul 09-Jul 16-Jul 23-Jul 30-Jul 06-Aug 13-Aug 20-Aug 27-Aug 03-Sep 10-Sep SEA GARDEN 3* Полу Пансион (HB) 315 € 325 € 335 € 335 € 345 € 355 € 355 € 355 € 345 € 335 € […]

7 ДНЕВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ Термини на поаѓање (7 дена / 6 ноќи) со чартер од Скопје Важност на цени
ХОТЕЛ УСЛУГА 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ за рез. до:
SEA GARDEN 3* Полу Пансион (HB) 315 € 325 € 335 € 335 € 345 € 355 € 355 € 355 € 345 € 335 € 325 € 30.јун
ROYAL STAR EMPIRE HOTEL 3* (ex Triton) All Inclusive (AI) 335 € 335 € 345 € 345 € 355 € 355 € 355 € 355 € 355 € 345 € 345 € 30.јун
ROYAL STAR EMPIRE BEACH 3*+ (ex Triton) All Inclusive (AI) 345 € 355 € 365 € 365 € 375 € 375 € 375 € 375 € 375 € 355 € 345 € 30.јун
ELYSEES DREAMS BEACH HOTEL 4* All Inclusive (AI) 365 € 375 € 375 € 375 € 385 € 385 € 385 € 385 € 375 € 375 € 365 € 30.јун
LE PACHA HOTEL 3*+ All Inclusive (AI) 365 € 375 € 375 € 375 € 385 € 385 € 385 € 385 € 375 € 375 € 365 € 30.јун
MINAMARK RESORT & SPA 4* All Inclusive (AI) 365 € 375 € 375 € 375 € 385 € 385 € 385 € 385 € 375 € 375 € 365 € 30.јун
REGINA SWISS INN RESORT 4* All Inclusive (AI) 365 € 365 € 375 € 375 € 395 € 395 € 395 € 395 € 385 € 375 € 365 € 30.јун
ROYAL STAR BEACH RESORT 4* All Inclusive (AI) 365 € 365 € 375 € 375 € 385 € 385 € 385 € 385 € 375 € 365 € 365 € 30.јун
SPHINX AQUAPARK BEACH RESORT 4* All Inclusive (AI) 375 € 375 € 385 € 385 € 395 € 395 € 395 € 395 € 385 € 385 € 375 € 30.јун
BELLA VISTA RESORT HOTEL 3*+ All Inclusive (AI) 385 € 395 € 395 € 415 € 415 € 415 € 415 € 415 € 415 € 405 € 395 € 30.јун
GRAND SEAS HOSTMARK 4* All Inclusive (AI) 385 € 395 € 405 € 415 € 425 € 425 € 425 € 425 € 405 € 395 € 385 € 30.јун
SAMRA BAY HOTEL 4* All Inclusive (AI) 385 € 385 € 425 € 425 € 435 € 435 € 435 € 435 € 395 € 385 € 385 € 30.јун
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4* All Inclusive (AI) 385 € 385 € 395 € 395 € 395 € 395 € 395 € 395 € 395 € 385 € 385 € 30.јун
GRAND PLAZA RESORT 4* All Inclusive (AI) 395 € 405 € 405 € 415 € 425 € 425 € 425 € 425 € 415 € 405 € 395 € 30.јун
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* All Inclusive (AI) 395 € 395 € 405 € 415 € 415 € 415 € 415 € 415 € 405 € 395 € 395 € 30.јун
AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA 5* All Inclusive (AI) 405 € 415 € 425 € 425 € 445 € 445 € 445 € 435 € 425 € 425 € 415 € 30.јун
RED SEA TAJ MAHAL RESORT 5* (ex Nabila) All Inclusive (AI) 405 € 425 € 425 € 445 € 445 € 445 € 445 € 445 € 435 € 425 € 425 € 30.јун
PHARAOH AZUR 5* (ex Sonesta) All Inclusive (AI) 415 € 425 € 445 € 445 € 445 € 445 € 445 € 445 € 435 € 415 € 415 € 30.јун
SEAGULL RESORT HURGHADA 4* All Inclusive (AI) 435 € 435 € 435 € 435 € 435 € 435 € 435 € 425 € 415 € 395 € 385 € 30.јун
GRAND PLAZA HOTEL 4* All Inclusive (AI) 445 € 455 € 455 € 465 € 475 € 475 € 475 € 475 € 465 € 455 € 445 € 30.јун
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5* All Inclusive (AI) 445 € 445 € 455 € 465 € 475 € 475 € 475 € 475 € 465 € 455 € 445 € 30.јун
HAWAII PALM RESORT & AQUAPARK 4* All Inclusive (AI) 445 € 455 € 455 € 465 € 465 € 465 € 465 € 465 € 455 € 455 € 455 € 30.јун
HAWAII RIVIERA AQUA PARK 5* All Inclusive (AI) 445 € 445 € 455 € 465 € 475 € 475 € 475 € 475 € 465 € 455 € 445 € 30.јун
MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) All Inclusive (AI) 455 € 455 € 465 € 475 € 485 € 485 € 485 € 475 € 465 € 455 € 455 € 30.јун
MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5* All Inclusive (AI) 455 € 465 € 465 € 475 € 485 € 485 € 485 € 485 € 475 € 465 € 455 € 30.јун
SEA STAR BEAU RIVAGE 5* All Inclusive (AI) 455 € 465 € 465 € 475 € 475 € 475 € 475 € 465 € 465 € 425 € 425 € 30.јун
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* All Inclusive (AI) 455 € 455 € 495 € 515 € 515 € 515 € 515 € 515 € 495 € 495 € 485 € 30.јун
LONG BEACH RESORT 4* (ex HILTON) All Inclusive (AI) 455 € 465 € 465 € 475 € 475 € 475 € 475 € 465 € 455 € 445 € 445 € 30.јун
PYRAMISA SAHL HASHEESH RESORT 5* All Inclusive (AI) 485 € 485 € 485 € 495 € 495 € 495 € 495 € 495 € 485 € 485 € 485 € 30.јун
CONTINENTAL RESORT HURGHADA 5* All Inclusive (AI) 495 € 495 € 505 € 505 € 525 € 525 € 525 € 515 € 505 € 475 € 465 € 30.јун
HILTON RESORT 5* All Inclusive (AI) 495 € 495 € 505 € 525 € 535 € 535 € 535 € 525 € 525 € 515 € 515 € 30.јун
MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK 4* All Inclusive (AI) 495 € 505 € 505 € 515 € 525 € 445 € 445 € 445 € 445 € 435 € 435 € 30.јун
CARIBBEAN WORLD RESORT 5* All Inclusive (AI) 515 € 515 € 525 € 525 € 525 € 525 € 525 € 525 € 515 € 465 € 455 € 30.јун
ALBATROS CITADEL 5* (ex Citadel Azur) Ultra All Inclusive (UAI) 525 € 525 € 585 € 585 € 585 € 595 € 595 € 595 € 585 € 585 € 575 € 30.јун
BEACH ALBATROS RESORT 4* All Inclusive (AI) 525 € 525 € 535 € 535 € 565 € 585 € 585 € 585 € 575 € 535 € 525 € 30.јун
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* All Inclusive (AI) 525 € 525 € 535 € 535 € 555 € 555 € 555 € 555 € 545 € 525 € 515 € 30.јун
OLD PALACE RESORT 5* All Inclusive (AI) 525 € 525 € 545 € 555 € 555 € 555 € 555 € 555 € 535 € 525 € 525 € 30.јун
TROPITEL SAHL HASHEESH 5* All Inclusive (AI) 525 € 545 € 575 € 585 € 585 € 595 € 595 € 595 € 535 € 535 € 525 € 30.јун
SERENITY FUN CITY MAKADI BAY 5* All Inclusive (AI) 545 € 545 € 605 € 615 € 615 € 615 € 615 € 605 € 585 € 465 € 465 € 30.јун
ALBATROS PALACE RESORT 5* All Inclusive (AI) 555 € 555 € 565 € 565 € 595 € 625 € 625 € 625 € 605 € 565 € 555 € 30.јун
SERENITY MAKADI BEACH 5* All Inclusive (AI) 555 € 555 € 615 € 625 € 625 € 625 € 625 € 615 € 595 € 475 € 475 € 30.јун
JAZ MAKADI OASIS 5* All Inclusive (AI) 585 € 625 € 625 € 635 € 635 € 655 € 675 € 675 € 665 € 635 € 625 € /
SENTIDO PALM ROYALE 5* All Inclusive (AI) 585 € 585 € 595 € 595 € 645 € 665 € 665 € 665 € 665 € 605 € 595 € 30.јун
MARRIOTT RED SEA RESORT 5* All Inclusive (AI) 625 € 625 € 665 € 675 € 685 € 685 € 685 € 675 € 675 € 645 € 635 € 30.јун
ALBATROS WHITE BEACH 5* All Inclusive (AI) 665 € 665 € 675 € 675 € 705 € 735 € 735 € 735 € 715 € 675 € 665 € 30.јун
JAZ MAKADINA 5* All Inclusive (AI) 675 € 725 € 735 € 745 € 745 € 775 € 795 € 795 € 785 € 745 € 735 € /
SENSIMAR PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive (UAI) 675 € 685 € 695 € 695 € 715 € 715 € 715 € 715 € 695 € 695 € 685 € 30.јун
STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* All Inclusive (AI) 685 € 695 € 715 € 725 € 735 € 735 € 735 € 725 € 715 € 695 € 695 € 30.јун
BARON PALACE 5* Premium All Inclusive (AI) 1.025 € 1.025 € 1.035 € 1.035 € 1.045 € 1.045 € 1.045 € 1.045 € 1.025 € 1.015 € 1.005 € /
* Цените во табелите се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО
SEA GARDEN 3* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Полу Пансион (HB) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 315 325 335 335 345 355 355 355 345 335 325
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 2-13,99 270 275 280 280 285 290 290 290 285 280 275
3 возрасен 285 295 305 305 315 325 325 325 315 305 295
Доплата за 1/1 соба 63 70 77 77 84 91 91 91 84 77 70
Доплата за еднокреветна 1/1 соба: 10 еур по лице по ноќ
ROYAL STAR EMPIRE HOTEL 3* (ex Triton) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 335 335 345 345 355 355 355 355 355 345 345
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 305 305 315 315 325 325 325 325 325 315 315
(1+2) Доплата за 1/1 соба 66 66 72 72 78 78 78 78 78 72 72
FAMILY возрасен 365 365 375 375 385 385 385 385 385 375 375
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 335 335 345 345 355 355 355 355 355 345 345
LE PACHA HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL EXTERIOR возрасен 365 375 375 375 385 385 385 385 375 375 365
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 335 345 345 345 355 355 355 355 345 345 335
(1+2) Доплата за 1/1 соба 84 90 90 90 96 96 96 96 90 90 84
ROYAL STAR EMPIRE BEACH 3*+ (ex Triton) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 345 355 365 365 375 375 375 375 375 355 345
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 315 325 335 335 345 345 345 345 345 325 315
(1+2) Доплата за 1/1 соба 72 78 84 84 90 90 90 90 90 78 72
FAMILY возрасен 387 397 407 407 417 417 417 417 417 397 387
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 357 367 377 377 387 387 387 387 387 367 357
BELLA VISTA RESORT HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 385 395 395 415 415 415 415 415 415 405 395
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 305 310 310 320 320 320 320 320 320 315 310
3 возрасен 355 365 365 385 385 385 385 385 385 375 365
(1+2) Доплата за 1/1 соба 80 85 85 95 95 95 95 95 95 90 85
FAMILY возрасен 445 455 455 475 475 475 475 475 475 465 455
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 335 340 340 350 350 350 350 350 350 345 340
3 возрасен 415 425 425 445 445 445 445 445 445 435 425
ELYSEES DREAMS BEACH HOTEL 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 365 375 375 375 385 385 385 385 375 375 365
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 295 300 300 300 305 305 305 305 300 300 295
3 возрасен 335 345 345 345 355 355 355 355 345 345 335
(1+1) Доплата за 1/1 соба 70 75 75 75 80 80 80 80 75 75 70
DBL PREMIER возрасен 395 405 405 405 415 415 415 415 405 405 395
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 310 315 315 315 320 320 320 320 315 315 310
3 возрасен 365 375 375 375 385 385 385 385 375 375 365
SPHINX AQUAPARK BEACH RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 375 375 385 385 395 395 395 395 385 385 375
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 300 300 305 305 310 310 310 310 305 305 300
3 возрасен 345 345 355 355 365 365 365 365 355 355 345
(1+2) Доплата за 1/1 соба 75 75 80 80 85 85 85 85 80 80 75
FAMILY возрасен 405 405 415 415 425 425 425 425 415 415 405
(2+3 / 3+2 / 4+1) 1 Дете 2-13,99 / 2 & 3 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 & 3 дете 7-13,99 315 315 320 320 325 325 325 325 320 320 315
3 & 4 возрасен 375 375 385 385 395 395 395 395 385 385 375
Доплата за STD SEA VIEW: 5 еур од возрасно лице по ноќ, 3еур по ноќ за ВТОРО дете 7-13.99г
GRAND SEAS HOSTMARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Safaga Road ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD LV возрасен 385 395 405 415 425 425 425 425 405 395 385
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 305 310 315 320 325 325 325 325 315 310 305
3 возрасен 355 365 375 385 395 395 395 395 375 365 355
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 96 102 108 114 120 120 120 120 108 102 96
FAMILY возрасен 445 455 465 475 485 485 485 485 465 455 445
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 / 2 & 3 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 335 340 345 350 355 355 355 355 345 340 335
3 возрасен 415 425 435 445 455 455 455 455 435 425 415
Доплата за STD SEA VIEW: 5 еур од возрасно лице по ноќ, 3еур по ноќ за ВТОРО дете 7-13.99г
MINAMARK RESORT & SPA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUPERIOR возрасен 365 375 375 375 385 385 385 385 375 375 365
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 295 300 300 300 305 305 305 305 300 300 295
3 возрасен 335 345 345 345 355 355 355 355 345 345 335
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 70 75 75 75 80 80 80 80 75 75 70
MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
(ex Lilly Land) Safaga Road ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD DELUXE (Renov.) возрасен 495 505 505 515 525 445 445 445 445 435 435
(2+1) 1 дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 465 475 475 485 495 415 415 415 415 405 405
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 135 140 140 145 150 110 110 110 110 105 105
FAMILY (Bungalow 2rooms) возрасен 525 535 535 545 555 475 475 475 475 465 465
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 / 2 & 3 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 & 3 дете 7-13,99 375 380 380 385 390 350 350 350 350 345 345
3 возрасен 495 505 505 515 525 445 445 445 445 435 435
FAMILY (Valley of Kings 2rooms+kitch) возрасен 591 601 601 611 621 541 541 541 541 531 531
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 555 565 565 575 585 505 505 505 505 495 495
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 385 385 395 395 395 395 395 395 395 385 385
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 305 305 310 310 310 310 310 310 310 305 305
3 возрасен 355 355 365 365 365 365 365 365 365 355 355
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 80 80 85 85 85 85 85 85 85 80 80
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 395 395 405 415 415 415 415 415 405 395 395
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 310 310 315 320 320 320 320 320 315 310 310
3 возрасен 365 365 375 385 385 385 385 385 375 365 365
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 85 85 90 95 95 95 95 95 90 85 85
DBL DELUXE возрасен 425 425 435 445 445 445 445 445 435 425 425
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 325 325 330 335 335 335 335 335 330 325 325
3 возрасен 395 395 405 415 415 415 415 415 405 395 395
ROYAL STAR BEACH RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 365 365 375 375 385 385 385 385 375 365 365
(2+1) 1 дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 335 335 345 345 355 355 355 355 345 335 335
(1+1) Доплата за 1/1 соба 70 70 75 75 80 80 80 80 75 70 70
SEAGULL RESORT HURGHADA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 435 435 435 435 435 435 435 425 415 395 385
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-11,99 330 330 330 330 330 330 330 325 320 310 305
3 возрасен 405 405 405 405 405 405 405 395 385 365 355
(1+2) Доплата за 1/1 соба 105 105 105 105 105 105 105 100 95 85 80
FAMILY возрасен 471 471 471 471 471 471 471 461 451 431 421
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-11,99 348 348 348 348 348 348 348 343 338 328 323
3 возрасен 435 435 435 435 435 435 435 425 415 395 385
Доплата за SUPERIOR FRONT SEA VIEW: 18 еур по соба од ноќевање над DBL STD соба
GRAND PLAZA RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 395 405 405 415 425 425 425 425 415 405 395
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 310 315 315 320 325 325 325 325 320 315 310
3 возрасен 365 375 375 385 395 395 395 395 385 375 365
(1+2) Доплата за 1/1 соба 85 90 90 95 100 100 100 100 95 90 85
GRAND PLAZA HOTEL 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD LV возрасен 445 455 455 465 475 475 475 475 465 455 445
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 335 340 340 345 350 350 350 350 345 340 335
3 возрасен 415 425 425 435 445 445 445 445 435 425 415
(1+2) Доплата за 1/1 соба 110 115 115 120 125 125 125 125 120 115 110
DBL STD SV возрасен 475 485 485 495 505 505 505 505 495 485 475
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 350 355 355 360 365 365 365 365 360 355 350
3 возрасен 445 455 455 465 475 475 475 475 465 455 445
FAMILY возрасен 505 515 515 525 535 535 535 535 525 515 505
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 469 479 479 489 499 499 499 499 489 479 469
SAMRA BAY HOTEL 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 385 385 425 425 435 435 435 435 395 385 385
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 305 305 325 325 330 330 330 330 310 305 305
3 возрасен 355 355 395 395 405 405 405 405 365 355 355
(1+1) Доплата за 1/1 соба 80 80 100 100 105 105 105 105 85 80 80
REGINA SWISS INN RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 365 365 375 375 395 395 395 395 385 375 365
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 295 295 300 300 310 310 310 310 305 300 295
3 возрасен 335 335 345 345 365 365 365 365 355 345 335
(1+2) Доплата за 1/1 соба 70 70 75 75 85 85 85 85 80 75 70
DBL BUNGALOW возрасен 383 383 393 393 413 413 413 413 403 393 383
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 304 304 309 309 319 319 319 319 314 309 304
3 возрасен 353 353 363 363 383 383 383 383 373 363 353
DBL SUPERIOR SEA VIEW возрасен 395 395 405 405 425 425 425 425 415 405 395
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 310 310 315 315 325 325 325 325 320 315 310
3 возрасен 365 365 375 375 395 395 395 395 385 375 365
BEACH ALBATROS RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 525 525 535 535 565 585 585 585 575 535 525
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 495 495 505 505 535 555 555 555 545 505 495
(1+2) Доплата за 1/1 соба 150 150 155 155 170 180 180 180 175 155 150
DBL STD POOL VIEW возрасен 555 555 565 565 595 615 615 615 605 565 555
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 525 525 535 535 565 585 585 585 575 535 525
FAMILY возрасен 675 675 690 690 735 765 765 765 750 690 675
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 645 645 660 660 705 735 735 735 720 660 645
SEA STAR BEAU RIVAGE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 455 465 465 475 475 475 475 465 465 425 425
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-11,99 340 345 345 350 350 350 350 345 345 325 325
3 возрасен 425 435 435 445 445 445 445 435 435 395 395
(1+1) Доплата за 1/1 соба 115 120 120 125 125 125 125 120 120 100 100
ALBATROS WHITE BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 665 665 675 675 705 735 735 735 715 675 665
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 635 635 645 645 675 705 705 705 685 645 635
(1+2) Доплата за 1/1 соба 220 220 225 225 240 255 255 255 245 225 220
DBL STD POOL VIEW возрасен 695 695 705 705 735 765 765 765 745 705 695
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 665 665 675 675 705 735 735 735 715 675 665
DBL STD SEA VIEW возрасен 725 725 735 735 765 795 795 795 775 735 725
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 695 695 705 705 735 765 765 765 745 705 695
JUNIOR SUITE возрасен 885 885 900 900 945 990 990 990 960 900 885
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 855 855 870 870 915 960 960 960 930 870 855
ALBATROS PALACE RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 555 555 565 565 595 625 625 625 605 565 555
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 525 525 535 535 565 595 595 595 575 535 525
(1+2) Доплата за 1/1 соба 165 165 170 170 185 200 200 200 190 170 165
DBL STD POOL VIEW возрасен 585 585 595 595 625 655 655 655 635 595 585
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 555 555 565 565 595 625 625 625 605 565 555
DBL STD SEA VIEW возрасен 615 615 625 625 655 685 685 685 665 625 615
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 585 585 595 595 625 655 655 655 635 595 585
AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 405 415 425 425 445 445 445 435 425 425 415
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 375 385 395 395 415 415 415 405 395 395 385
(1+2) Доплата за 1/1 соба 90 95 100 100 110 110 110 105 100 100 95
DBL STD SEA VIEW возрасен 435 445 455 455 475 475 475 465 455 455 445
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 405 415 425 425 445 445 445 435 425 425 415
DBL DELUXE возрасен 465 475 485 485 505 505 505 495 485 485 475
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 435 445 455 455 475 475 475 465 455 455 445
FAMILY возрасен 459 469 479 479 499 499 499 489 479 479 469
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 429 439 449 449 469 469 469 459 449 449 439
SERENITY MAKADI BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 555 555 615 625 625 625 625 615 595 475 475
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 390 390 420 425 425 425 425 420 410 350 350
3 возрасен 525 525 585 595 595 595 595 585 565 445 445
(1+2) Доплата за 1/1 соба 165 165 195 200 200 200 200 195 185 125 125
DBL PREMIUM возрасен 585 585 645 655 655 655 655 645 625 505 505
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 405 405 435 440 440 440 440 435 425 365 365
3 возрасен 555 555 615 625 625 625 625 615 595 475 475
DBL DELUXE возрасен 615 615 675 685 685 685 685 675 655 535 535
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 420 420 450 455 455 455 455 450 440 380 380
3 возрасен 585 585 645 655 655 655 655 645 625 505 505
FAMILY возрасен 645 645 705 715 715 715 715 705 685 565 565
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 615 615 675 685 685 685 685 675 655 535 535
Доплата за ULTRA ALL INCLUSIVE: 10 еур по возрасно лице од ноќевање, 5еур од ноќ за дете
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 525 525 535 535 555 555 555 555 545 525 515
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 495 495 505 505 525 525 525 525 515 495 485
(1+2) Доплата за 1/1 соба 150 150 155 155 165 165 165 165 160 150 145
DBL SEA VIEW возрасен 555 555 565 565 585 585 585 585 575 555 545
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 525 525 535 535 555 555 555 555 545 525 515
DBL BEACH FRONT возрасен 585 585 595 595 615 615 615 615 605 585 575
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 555 555 565 565 585 585 585 585 575 555 545
FAMILY возрасен 675 675 685 685 705 705 705 705 695 675 665
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 645 645 655 655 675 675 675 675 665 645 635
CARIBBEAN WORLD RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUPERIOR возрасен 515 515 525 525 525 525 525 525 515 465 455
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 370 370 375 375 375 375 375 375 370 345 340
3 возрасен 485 485 495 495 495 495 495 495 485 435 425
(1+2) Доплата за 1/1 соба 145 145 150 150 150 150 150 150 145 120 115
DBL DELUXE возрасен 605 605 615 615 645 655 655 655 645 635 615
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 415 415 420 420 435 440 440 440 435 430 420
3 возрасен 575 575 585 585 615 625 625 625 615 605 585
FAMILY SUPERIOR возрасен 647 647 657 657 687 697 697 697 687 677 657
(2+3 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 и 3 Дете 2-13,99 436 436 441 441 456 461 461 461 456 451 441
3 возрасен 617 617 627 627 657 667 667 667 657 647 627
FAMILY DELUXE возрасен 707 707 717 717 747 757 757 757 747 737 717
(2+3 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 и 3 Дете 2-13,99 466 466 471 471 486 491 491 491 486 481 471
3 возрасен 677 677 687 687 717 727 727 727 717 707 687
HILTON RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 495 495 505 525 535 535 535 525 525 515 515
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 360 360 365 375 380 380 380 375 375 370 370
3 возрасен 465 465 475 495 505 505 505 495 495 485 485
(1+2) Доплата за 1/1 соба 176 176 182 195 202 202 202 195 195 189 189
DBL SEA VIEW возрасен 537 537 547 567 577 577 577 567 567 557 557
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 381 381 386 396 401 401 401 396 396 391 391
3 возрасен 507 507 517 537 547 547 547 537 537 527 527
DBL DELUXE PLUS TOP FLOOR возрасен 579 579 589 609 619 619 619 609 609 599 599
(2+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 402 402 407 417 422 422 422 417 417 412 412
3 возрасен 549 549 559 579 589 589 589 579 579 569 569
Доплата за PREMIER ALL INCLUSIVE: 12 еур по возрасно лице од ноќевање, 6еур од ноќ за дете
OLD PALACE RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 525 525 545 555 555 555 555 555 535 525 525
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 495 495 515 525 525 525 525 525 505 495 495
(1+2) Доплата за 1/1 соба 150 150 160 165 165 165 165 165 155 150 150
DBL SUPERIOR SIDE SEA VIEW возрасен 555 555 575 585 585 585 585 585 565 555 555
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 525 525 545 555 555 555 555 555 535 525 525
DBL DELUXE возрасен 585 585 605 615 615 615 615 615 595 585 585
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 405 405 415 420 420 420 420 420 410 405 405
3 возрасен 555 555 575 585 585 585 585 585 565 555 555
CHALET / FAMILY возрасен 645 645 665 675 675 675 675 675 655 645 645
(2+3 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 615 615 635 645 645 645 645 645 625 615 615
SENTIDO PALM ROYALE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUP GV возрасен 585 585 595 595 645 665 665 665 665 605 595
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 405 405 410 410 435 445 445 445 445 415 410
3 возрасен 555 555 565 565 615 635 635 635 635 575 565
(1+2) Доплата за 1/1 соба 180 180 185 185 210 220 220 220 220 190 185
DBL SUP SEA VIEW возрасен 615 615 625 625 675 695 695 695 695 635 625
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 420 420 425 425 450 460 460 460 460 430 425
3 возрасен 585 585 595 595 645 665 665 665 665 605 595
DBL SUP SWIM UP возрасен 645 645 655 655 705 725 725 725 725 665 655
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 435 435 440 440 465 475 475 475 475 445 440
3 возрасен 615 615 625 625 675 695 695 695 695 635 625
DBL SUP BEACH FRONT возрасен 735 735 745 745 795 815 815 815 815 755 745
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 480 480 485 485 510 520 520 520 520 490 485
3 возрасен 699 699 709 709 759 779 779 779 779 719 709
FAMILY возрасен 765 765 775 775 825 845 845 845 845 785 775
(2+2 / 3+1 до 6,99) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 735 735 745 745 795 815 815 815 815 755 745
ALBATROS CITADEL 5* (ex Citadel Azur) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Ultra All Inclusive (UAI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 525 525 585 585 585 595 595 595 585 585 575
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 465 465 525 525 525 535 535 535 525 525 515
(1+1) Доплата за 1/1 соба 120 120 144 144 144 148 148 148 144 144 140
DBL DELUXE возрасен 585 585 645 645 645 655 655 655 645 645 635
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 525 525 585 585 585 595 595 595 585 585 575
MARRIOTT RED SEA RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 625 625 665 675 685 685 685 675 675 645 635
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 425 425 445 450 455 455 455 450 450 435 430
3 возрасен 595 595 635 645 655 655 655 645 645 615 605
(1+1) Доплата за 1/1 соба 300 300 330 338 345 345 345 338 338 315 308
DBL DELUXE возрасен 685 685 725 735 745 745 745 735 735 705 695
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 455 455 475 480 485 485 485 480 480 465 460
3 возрасен 655 655 695 705 715 715 715 705 705 675 665
STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL DELUXE SEA VIEW возрасен 685 695 715 725 735 735 735 725 715 695 695
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 655 665 685 695 705 705 705 695 685 665 665
(1+1) Доплата за 1/1 соба 230 235 245 250 255 255 255 250 245 235 235
FAMILY возрасен 805 815 835 845 855 855 855 845 835 815 815
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 685 695 715 725 735 735 735 725 715 695 695
SENSIMAR PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Ultra All Inclusive (UAI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 675 685 695 695 715 715 715 715 695 695 685
3 возрасен 627 637 647 647 667 667 667 667 647 647 637
Доплата за 1/1 соба 180 184 188 188 196 196 196 196 188 188 184
DBL STD POOL VIEW возрасен 735 745 755 755 775 775 775 775 755 755 745
3 возрасен 687 697 707 707 727 727 727 727 707 707 697
DBL STD LIMITED SEA VIEW возрасен 765 775 785 785 805 805 805 805 785 785 775
3 возрасен 717 727 737 737 757 757 757 757 737 737 727
DBL STD FULL SEA VIEW возрасен 795 805 815 815 835 835 835 835 815 815 805
3 возрасен 747 757 767 767 787 787 787 787 767 767 757
DBL DELUXE возрасен 831 841 851 851 871 871 871 871 851 851 841
3 возрасен 783 793 803 803 823 823 823 823 803 803 793
BARON PALACE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Premium All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUPERIOR CLASSIC возрасен 1025 1025 1035 1035 1045 1045 1045 1045 1025 1015 1005
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 625 625 630 630 635 635 635 635 625 620 615
3 возрасен 977 977 987 987 997 997 997 997 977 967 957
(1+1) Доплата за 1/1 соба 600 600 608 608 615 615 615 615 600 593 585
CONTINENTAL RESORT HURGHADA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL CLASSIC GV возрасен 495 495 505 505 525 525 525 515 505 475 465
(2+1) 1 Дете 2-2,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 дете 3-11,99 360 360 365 365 375 375 375 370 365 350 345
3 возрасен 465 465 475 475 495 495 495 485 475 445 435
(1+1) Доплата за 1/1 соба 149 149 154 154 165 165 165 160 154 138 132
DBL CLASSIC SV возрасен 525 525 535 535 555 555 555 545 535 505 495
(2+1) 1 Дете 2-2,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 дете 3-11,99 375 375 380 380 390 390 390 385 380 365 360
3 возрасен 495 495 505 505 525 525 525 515 505 475 465
DBL DELUXE SV возрасен 585 585 595 595 615 615 615 605 595 565 555
(2+1) 1 Дете 2-2,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 дете 3-11,99 405 405 410 410 420 420 420 415 410 395 390
3 возрасен 549 549 559 559 579 579 579 569 559 529 519
FAMILY SSV возрасен 585 585 595 595 615 615 615 605 595 565 555
(2+2) 1 & 2 Дете 2-2,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 & 2 дете 3-11,99 405 405 410 410 420 420 420 415 410 395 390
3 возрасен 549 549 559 559 579 579 579 569 559 529 519
TROPITEL SAHL HASHEESH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL DELUXE GV возрасен 525 545 575 585 585 595 595 595 535 535 525
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 375 385 400 405 405 410 410 410 380 380 375
3 возрасен 495 515 545 555 555 565 565 565 505 505 495
(1+1) Доплата за 1/1 соба 195 208 228 234 234 241 241 241 202 202 195
DBL DELUXE SV возрасен 585 605 635 645 645 655 655 655 595 595 585
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 405 415 430 435 435 440 440 440 410 410 405
3 возрасен 555 575 605 615 615 625 625 625 565 565 555
DBL CLUB DELUXE возрасен 645 665 695 705 705 715 715 715 655 655 645
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 7-13,99 435 445 460 465 465 470 470 470 440 440 435
3 возрасен 609 629 659 669 669 679 679 679 619 619 609
JAZ MAKADI OASIS 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUPERIOR возрасен 585 625 625 635 635 655 675 675 665 635 625
(2+1) 1 Дете 2-12,99 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237
(1+1) Доплата за 1/1 соба 180 200 200 205 205 215 225 225 220 205 200
FAMILY SUPERIOR возрасен 615 655 655 665 665 685 705 705 695 665 655
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-2,99 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237
2 Дете 3-13,99 420 440 440 445 445 455 465 465 460 445 440
3 возрасен 567 607 607 617 617 637 657 657 647 617 607
JAZ MAKADINA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL SUPERIOR GV возрасен 675 725 735 745 745 775 795 795 785 745 735
(2+1) 1 Дете 2-12,99 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237
(1+1) Доплата за 1/1 соба 225 250 255 260 260 275 285 285 280 260 255
DBL SUPERIOR SV возрасен 735 785 795 805 805 835 855 855 845 805 795
(2+1) 1 Дете 2-12,99 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237
(1+1) Доплата за 1/1 соба 255 280 285 290 290 305 315 315 310 290 285
FAMILY SUPERIOR возрасен 723 773 783 793 793 823 843 843 833 793 783
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-2,99 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237 237
2 Дете 3-13,99 474 499 504 509 509 524 534 534 529 509 504
3 возрасен 675 725 735 745 745 775 795 795 785 745 735
MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL CLASIC MOUNTAIN VIEW возрасен 455 465 465 475 485 485 485 485 475 465 455
Доплата за 1/1 соба 127 132 132 138 143 143 143 143 138 132 127
DBL CLASIC POOL / LAGOON VIEW возрасен 455 465 465 475 485 485 485 485 475 465 455
Доплата за 1/1 соба 127 132 132 138 143 143 143 143 138 132 127
DBL DELUXE GARDEN / MOUNTAIN VIEW возрасен 485 495 495 505 515 515 515 515 505 495 485
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 Дете 6-11,99 355 360 360 365 370 370 370 370 365 360 355
3 возрасен 437 447 447 457 467 467 467 467 457 447 437
DBL DELUXE POOL / LAGOON VIEW возрасен 515 525 525 535 545 545 545 545 535 525 515
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 Дете 6-11,99 370 375 375 380 385 385 385 385 380 375 370
3 возрасен 467 477 477 487 497 497 497 497 487 477 467
DBL DELUXE SEA VIEW возрасен 539 549 549 559 569 569 569 569 559 549 539
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
1 Дете 6-11,99 382 387 387 392 397 397 397 397 392 387 382
3 возрасен 491 501 501 511 521 521 521 521 511 501 491
FAMILY POOL / LAGOON VIEW возрасен 563 573 573 583 593 593 593 593 583 573 563
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 6-11,99 394 399 399 404 409 409 409 409 404 399 394
3 возрасен 515 525 525 535 545 545 545 545 535 525 515
FAMILY SEA VIEW возрасен 587 597 597 607 617 617 617 617 607 597 587
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 Дете 6-11,99 406 411 411 416 421 421 421 421 416 411 406
3 возрасен 539 549 549 559 569 569 569 569 559 549 539
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 445 445 455 465 475 475 475 475 465 455 445
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 335 335 340 345 350 350 350 350 345 340 335
3 возрасен 415 415 425 435 445 445 445 445 435 425 415
(1+2) Доплата за 1/1 соба 121 121 127 132 138 138 138 138 132 127 121
DBL SEA VIEW возрасен 475 475 485 495 505 505 505 505 495 485 475
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 350 350 355 360 365 365 365 365 360 355 350
3 возрасен 445 445 455 465 475 475 475 475 465 455 445
DBL BUNGALOW возрасен 493 493 503 513 523 523 523 523 513 503 493
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 359 359 364 369 374 374 374 374 369 364 359
3 возрасен 463 463 473 483 493 493 493 493 483 473 463
HAWAII RIVIERA AQUA PARK 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 445 445 455 465 475 475 475 475 465 455 445
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 335 335 340 345 350 350 350 350 345 340 335
3 возрасен 415 415 425 435 445 445 445 445 435 425 415
(1+2) Доплата за 1/1 соба 121 121 127 132 138 138 138 138 132 127 121
DBL SEA VIEW возрасен 475 475 485 495 505 505 505 505 495 485 475
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 350 350 355 360 365 365 365 365 360 355 350
3 возрасен 445 445 455 465 475 475 475 475 465 455 445
DBL BUNGALOW возрасен 493 493 503 513 523 523 523 523 513 503 493
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 359 359 364 369 374 374 374 374 369 364 359
3 возрасен 463 463 473 483 493 493 493 493 483 473 463
HAWAII PALM RESORT & AQUAPARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 445 455 455 465 465 465 465 465 455 455 455
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 335 340 340 345 345 345 345 345 340 340 340
3 возрасен 415 425 425 435 435 435 435 435 425 425 425
(1+2) Доплата за 1/1 соба 110 115 115 120 120 120 120 120 115 115 115
DBL STD SEA VIEW возрасен 475 485 485 495 495 495 495 495 485 485 485
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 350 355 355 360 360 360 360 360 355 355 355
3 возрасен 445 455 455 465 465 465 465 465 455 455 455
MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STANDARD GARDEN VIEW возрасен 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
(2+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
Доплата за 1/1 соба 138 138 144 150 156 156 156 150 144 138 138
DBL STANDARD SEA VIEW возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
(2+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
Доплата за 1/1 соба 156 156 162 168 174 174 174 168 162 156 156
DBL SUPERIOR GARDEN VIEW возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 2-11,99 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
3 возрасен 455 455 465 475 485 485 485 475 465 455 455
DBL SUPERIOR POOL VIEW возрасен 515 515 525 535 545 545 545 535 525 515 515
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 2-11,99 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
3 возрасен 485 485 495 505 515 515 515 505 495 485 485
FAMILY возрасен 545 545 555 565 575 575 575 565 555 545 545
(2+2 / 3+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-11,99 385 385 390 395 400 400 400 395 390 385 385
3 возрасен 515 515 525 535 545 545 545 535 525 515 515
PYRAMISA SAHL HASHEESH RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 485 485 485 495 495 495 495 495 485 485 485
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 355 355 355 360 360 360 360 360 355 355 355
3 возрасен 455 455 455 465 465 465 465 465 455 455 455
(1+2) Доплата за 1/1 соба 130 130 130 135 135 135 135 135 130 130 130
DBL STD POOL or SIDE SEA VIEW возрасен 515 515 515 525 525 525 525 525 515 515 515
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 370 370 370 375 375 375 375 375 370 370 370
3 возрасен 485 485 485 495 495 495 495 495 485 485 485
DBL STD SV возрасен 545 545 545 555 555 555 555 555 545 545 545
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 385 385 385 390 390 390 390 390 385 385 385
3 возрасен 515 515 515 525 525 525 525 525 515 515 515
SERENITY FUN CITY MAKADI BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 545 545 605 615 615 615 615 605 585 465 465
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 385 385 415 420 420 420 420 415 405 345 345
3 возрасен 515 515 575 585 585 585 585 575 555 435 435
(1+2) Доплата за 1/1 соба 160 160 190 195 195 195 195 190 180 120 120
DBL PREMIUM возрасен 575 575 635 645 645 645 645 635 615 495 495
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 400 400 430 435 435 435 435 430 420 360 360
3 возрасен 545 545 605 615 615 615 615 605 585 465 465
DBL DELUXE возрасен 605 605 665 675 675 675 675 665 645 525 525
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-12,99 415 415 445 450 450 450 450 445 435 375 375
3 возрасен 575 575 635 645 645 645 645 635 615 495 495
FAMILY возрасен 653 653 713 723 723 723 723 713 693 573 573
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 623 623 683 693 693 693 693 683 663 543 543
Доплата за ULTRA ALL INCLUSIVE: 10 еур по возрасно лице од ноќевање, 5еур од ноќ за дете
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STANDARD возрасен 455 455 495 515 515 515 515 515 495 495 485
Доплата за 1/1 соба 115 115 135 145 145 145 145 145 135 135 130
DBL SUPERIOR возрасен 515 515 555 575 575 575 575 575 555 555 545
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
Доплата за 1/1 соба 145 145 165 175 175 175 175 175 165 165 160
DBL DELUXE возрасен 545 545 585 605 605 605 605 605 585 585 575
(2+1) 1 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 515 515 555 575 575 575 575 575 555 555 545
FAMILY SUITE возрасен 575 575 615 635 635 635 635 635 615 615 605
(2+2) 1 & 2 Дете 2-12,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
FAMILY JUNIOR SUITE возрасен 605 605 645 665 665 665 665 665 645 645 635
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-11,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 575 575 615 635 635 635 635 635 615 615 605
RED SEA TAJ MAHAL RESORT 5* (ex Nabila) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 405 425 425 445 445 445 445 445 435 425 425
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 7-13,99 315 325 325 335 335 335 335 335 330 325 325
3 возрасен 375 395 395 415 415 415 415 415 405 395 395
(1+2) Доплата за 1/1 соба 90 100 100 110 110 110 110 110 105 100 100
DBL BUNGALOW возрасен 441 461 461 481 481 481 481 481 471 461 461
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
3 возрасен 411 431 431 451 451 451 451 451 441 431 431
PHARAOH AZUR 5* (ex Sonesta) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 415 425 445 445 445 445 445 445 435 415 415
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 320 325 335 335 335 335 335 335 330 320 320
3 возрасен 385 395 415 415 415 415 415 415 405 385 385
(1+1) Доплата за 1/1 соба 95 100 110 110 110 110 110 110 105 95 95
DBL STD POOL or SEA VIEW возрасен 451 461 481 481 481 481 481 481 471 451 451
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 338 343 353 353 353 353 353 353 348 338 338
3 возрасен 421 431 451 451 451 451 451 451 441 421 421
DBL BUNGALOW (1B) возрасен 487 497 517 517 517 517 517 517 507 487 487
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 356 361 371 371 371 371 371 371 366 356 356
3 возрасен 457 467 487 487 487 487 487 487 477 457 457
LONG BEACH RESORT 4* (ex HILTON) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ 10.септ
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL DELUXE MAIN BUILDING возрасен 455 465 465 475 475 475 475 465 455 445 445
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
2 дете 6-13,99 340 345 345 350 350 350 350 345 340 335 335
3 возрасен 425 435 435 445 445 445 445 435 425 415 415
* Цените во табелите се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО

 

01. ден    СКОПЈЕ – ХУРГАДА
Состанок на групата на аеродромот во Скопје 2 часа пред предвиденото време за лет. Директен лет за Хургада. Пристигнување на аеродромот во Хургада во утринските часови. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до резервираниот хотел. Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

од 01. до 06. ден     ХУРГАДА
Денови за одмор и уживање во убавините на Црвеното Море со престој во хотели (со услуги по сопствен избор од каталогот) лоцирани во туристичките хотелски зони на Хургада. Можност за факултативни екскурзии во организација на локалната партнер агенцијата (крстарење со брод; нуркање; пустинско сафари; посета на Луксор и / или Каиро, итн…).

07. ден    ХУРГАДА – СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот, или поинаку доколку хотелските правила го наложуваат тоа. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција) Слободно време за индивидуални активности до заминување на аеродромот во Хургада во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Директен лет за Скопје. Пристигнување во Скопје (наредниот ден)во раните утрински часови, или според претходно најавеното време.

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
* 6 ноќевања на база наведената услуга.
* Авионска карта на релација Скопје – Хургада – Скопје со можност за чекиран багаж
* Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Хургада
* Организација на аранжманот

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Аеродромски и административни такси во износ од 80еур
* Патничко здравствено осигурување
* Влезна виза за Египет – за МК пасоши се добива на лице место по пристигнување, потребни се 25усд, хотелска резервација и пасош со важност од минимум 6месеци.
* Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци.

За резервација потребна е нерефундабилна уплата од 30% од вкупната цена, а до завршување на валидноста на актуелните ценовници треба да се затвори мин 50% од износот. Целосна доплата на аранжманот најдоцна 15 дена пред почетокот на аранжманските услуги.

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното – планирано време на полетување. Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

ЗАБЕЛЕШКИ:

Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции. ЗА ПРОЦЕСИРАЊЕ РЕЗЕРВАЦИЈА ПОТРЕБНА Е НЕРЕФУНДАБИЛНА УПЛАТА ОД МИН. 30% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ со доплата од најмалку 50% од вкупната цена на аранжманот до датумот на завршување на Early Booking попустот, освен ако не е наведено поинаку. Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени и истите се предмет на барање и одобрување. Во случај на промена на веќе потврдена резервацијка (имиња/број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената. Целосна доплата на аранжман резервиран во “Early Booking” период може да се разликува од стандардниот рок дефиниран погоре (14 дена пред поаѓање).

* Доколку не се оствари минималниот број на патници,организаторот го задржува правото да го откаже или да ја зголеми цената на аранжманот како и цените на факултативните излети.
* Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на монетарниот пазар или промена на цените на сместувањето или на превозот, да ја промени и цената на аранжманот или да воведе задолжителна доплата.
* Краен рок за отказ на аранжманот од страна на организаторот е 7 дена пред патувањето.
* Цените се однесуваат за сместување во стандардни соби. Поглед на море / базен / град… организаторот не може да гарантира, со исклучок во случаи кога постои доплата со која патникот си обезбедува поглед специфициран во ценовникот.
* Категоризацијата на хотелите е врз основа на категориите во договорот помеѓу организаторот на патувањето и локалниот партнер. Во случај на ненајавена промена организаторот не сноси одговорност. Видот и квалитетот на храната зависат од категоријата на хотелот и организаторот нема влијание на истата. Распределбата на соби во хотелот врши исклучиво рецепцијата по пристигнување во хотелот. Организаторот не може да влијае на спратот, позицијата на собата или големината на креветите, освен во случај кога се однапред дефинирани / објавени, или има доплата за истите.
* Помошните кревети се речиси секогаш со помали димензии од стандардните кревети. Некои од хотелите не нудат можност за дополнителен лежај/кревет (најчесто кога децата имаат бесплатно сместување), и во истите децата го делат лежајот со возрасните патници.
* За сместувањето на патниците задолжен е придружникот / представникот на групата. Еден хотелски ден како и услугите во истиот се смета од 14:00 час од денот на важоста на аранжманот, најдоцна до 12:00 часот на пладне на последниот ден на аранжманот, без разлика кога (во зависност од саатниците на летот, на кои организаторот не може да влијае) гостинот ќе влезе / излезе од хотелот. Секое користење на собите и услугите во хотелот, првиот ден пред 14:00 час / последниот ден по 12:00 час се подлежни на дополнителни трошоци кои ги наплаќа хотелот. За периодот од напуштањето на собите до моментот за трансфер до аеродром, секогаш се обезбедува простор за складирање на багажот.
* Организаторот го задржува правото на промени во програмата кои се однесуваат на распоредот на одредени содржини поради објективни околности.
* ФАКУЛТАТИВНИТЕ ИЗЛЕТИ не се составен дел на програмата за патување и претставуваат засебен договор помеќу патникот и организаторот на излетите – локалната агенција. Во деновите кога се организираат излети патниците може да се обратат на рецепцијата во сместувачкиот капацитет ланч пакет или ладен оброк.

 

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk

FALCON Travel– Битола
Климент Охридски 1/1-1, Пелагонка 2, Битола, Македонија
тел: 389 47 251 660, 
тел: 389 47 251 661
моб:+389 78 240 872
info@falcon.com.mk