+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

ЕГИПЕТ

За резервации до 15.04.2018     Кон Програма Кон 7 дневни аранжмани 14 ДНЕВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ Термини на поаѓање (14 дена / 13 ноќи) со чартер од Скопје ХОТЕЛ УСЛУГА 2-Jul 9-Jul 16-Jul 23-Jul 30-Jul 6-Aug 13-Aug 20-Aug 27-Aug 3-Sep SEA GARDEN 3* Полу Пансион (HB) 439 € 449 € 459 € 469 € 489 […]

14 ДНЕВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ Термини на поаѓање (14 дена / 13 ноќи)
ХОТЕЛ УСЛУГА 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
ROYAL STAR EMPIRE HOTEL 3* (ex Triton) All Inclusive (AI) 519 € 529 € 529 € 529 € 529 € 519 € 509 €
ELYSEES DREAM BEACH RESORT 4* All Inclusive (AI) 529 € 539 € 539 € 539 € 529 € 519 € 509 €
ROYAL STAR EMPIRE BEACH 3*+ (ex Triton) All Inclusive (AI) 539 € 549 € 549 € 549 € 549 € 539 € 529 €
MINAMARK RESORT & SPA 4* All Inclusive (AI) 549 € 559 € 559 € 559 € 549 € 539 € 529 €
LE PACHA HOTEL 3*+ All Inclusive (AI) 559 € 569 € 569 € 569 € 559 € 549 € 539 €
SPHINX AQUAPARK BEACH RESORT 4* All Inclusive (AI) 579 € 589 € 589 € 589 € 579 € 569 € 569 €
ROYAL STAR BEACH RESORT 4* All Inclusive (AI) 589 € 599 € 599 € 599 € 589 € 579 € 569 €
GRAND SEAS HOSTMARK 4* All Inclusive (AI) 619 € 629 € 629 € 629 € 609 € 579 € 569 €
REGINA SWISS INN RESORT 4* All Inclusive (AI) 619 € 619 € 609 € 599 € 599 € 589 € 569 €
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* All Inclusive (AI) 639 € 639 € 639 € 639 € 629 € 609 € 599 €
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4* All Inclusive (AI) 639 € 639 € 639 € 639 € 629 € 609 € 599 €
AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA 5* All Inclusive (AI) 659 € 679 € 679 € 679 € 659 € 639 € 629 €
BELLA VISTA RESORT HOTEL 3*+ All Inclusive (AI) 659 € 659 € 659 € 659 € 659 € 649 € 629 €
SAMRA BAY HOTEL 4* All Inclusive (AI) 659 € 669 € 669 € 669 € 649 € 609 € 589 €
SEAGULL RESORT HURGHADA 4* All Inclusive (AI) 669 € 669 € 659 € 649 € 649 € 629 € 599 €
PHARAOH AZUR 5* (ex Sonesta) All Inclusive (AI) 689 € 689 € 689 € 689 € 679 € 649 € 629 €
AMC ROYAL HOTEL 5* All Inclusive (AI) 709 € 709 € 709 € 709 € 699 € 669 € 639 €
RED SEA TAJ MAHAL RESORT 5* (ex Nabila) All Inclusive (AI) 729 € 699 € 679 € 679 € 669 € 649 € 639 €
GRAND PLAZA RESORT 4* All Inclusive (AI) 739 € 749 € 749 € 749 € 739 € 719 € 699 €
HAWAII PALM RESORT & AQUAPARK 4* All Inclusive (AI) 749 € 749 € 749 € 749 € 739 € 729 € 729 €
SEA STAR BEAU RIVAGE 5* All Inclusive (AI) 749 € 749 € 749 € 739 € 729 € 689 € 649 €
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5* All Inclusive (AI) 759 € 769 € 769 € 769 € 759 € 739 € 719 €
HAWAII RIVIERA AQUA PARK 5* All Inclusive (AI) 759 € 769 € 769 € 769 € 759 € 739 € 719 €
MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) All Inclusive (AI) 759 € 769 € 769 € 759 € 739 € 719 € 709 €
LONG BEACH RESORT 4* (ex HILTON) All Inclusive (AI) 779 € 779 € 769 € 759 € 749 € 729 € 709 €
MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5* All Inclusive (AI) 779 € 779 € 779 € 779 € 779 € 769 € 749 €
GRAND PLAZA HOTEL 4* All Inclusive (AI) 809 € 819 € 819 € 819 € 809 € 789 € 769 €
PYRAMISA SAHL HASHEESH RESORT 5* All Inclusive (AI) 829 € 829 € 829 € 829 € 819 € 799 € 789 €
HILTON RESORT 5* All Inclusive (AI) 849 € 859 € 859 € 849 € 839 € 829 € 819 €
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* All Inclusive (AI) 859 € 859 € 859 € 859 € 839 € 819 € 809 €
CONTINENTAL RESORT HURGHADA 5* Premium All Inclusive (AI) 869 € 889 € 889 € 879 € 859 € 809 € 759 €
MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK 4* All Inclusive (AI) 869 € 849 € 739 € 669 € 669 € 659 € 649 €
CARIBBEAN WORLD RESORT 5* All Inclusive (AI) 889 € 889 € 889 € 889 € 879 € 819 € 759 €
OLD PALACE RESORT 5* All Inclusive (AI) 899 € 899 € 899 € 899 € 879 € 849 € 839 €
BEACH ALBATROS RESORT 4* All Inclusive (AI) 919 € 969 € 989 € 989 € 979 € 929 € 879 €
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* All Inclusive (AI) 929 € 949 € 949 € 949 € 949 € 929 € 899 €
JAZ MAKADI OASIS 5* All Inclusive (AI) 939 € 939 € 939 € 939 € 929 € 909 € 889 €
ALBATROS CITADEL 5* (ex Citadel Azur) All Inclusive (AI) 959 € 969 € 979 € 979 € 969 € 959 € 949 €
ALBATROS PALACE RESORT 5* All Inclusive (AI) 979 € 1.039 € 1.069 € 1.069 € 1.059 € 1.019 € 979 €
TROPITEL SAHL HASHEESH 5* All Inclusive (AI) 1.019 € 1.029 € 1.039 € 1.039 € 1.019 € 949 € 889 €
ALBATROS WHITE BEACH 5* All Inclusive (AI) 1.059 € 1.099 € 1.139 € 1.229 € 1.289 € 1.229 € 1.169 €
MARRIOTT RED SEA RESORT 5* All Inclusive (AI) 1.069 € 1.079 € 1.079 € 1.069 € 1.059 € 1.039 € 1.009 €
SERENITY FUN CITY MAKADI BAY 5* All Inclusive (AI) 1.069 € 1.069 € 1.069 € 1.059 € 1.029 € 889 € 769 €
SERENITY MAKADI BEACH 5* All Inclusive (AI) 1.079 € 1.079 € 1.079 € 1.069 € 1.039 € 899 € 779 €
SENTIDO PALM ROYALE 5* All Inclusive (AI) 1.089 € 1.159 € 1.179 € 1.179 € 1.159 € 1.119 € 1.089 €
0 All Inclusive (AI) 1.229 € 1.269 € 1.279 € 1.279 € 1.269 € 1.229 € 1.199 €
SENSIMAR PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5* Ultra All Inclusive (UAI) 1.259 € 1.279 € 1.279 € 1.279 € 1.259 € 1.239 € 1.219 €
JAZ MAKADINA 5* All Inclusive (AI) 1.269 € 1.229 € 1.229 € 1.329 € 1.429 € 1.379 € 1.329 €
STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* All Inclusive (AI) 1.309 € 1.319 € 1.319 € 1.319 € 1.289 € 1.249 € 1.219 €
SHERATON SOMA BAY 5* All Inclusive (AI) 1.389 € 1.389 € 1.389 € 1.389 € 1.369 € 1.309 € 1.259 €
BARON PALACE 5* Premium All Inclusive (AI) 1.979 € 1.989 € 1.989 € 1.989 € 1.969 € 1.939 € 1.919 €
* Цените во табелите се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО      
                 
ROYAL STAR EMPIRE HOTEL 3* (ex Triton) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 519 529 529 529 529 519 509
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 454 464 464 464 464 454 444
(1+2) Доплата за 1/1 соба 152 158 158 158 158 152 146
FAMILY возрасен 584 594 594 594 594 584 574
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 519 529 529 529 529 519 509
                 
LE PACHA HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL EXTERIOR возрасен 559 569 569 569 559 549 539
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 494 504 504 504 494 484 474
(1+2) Доплата за 1/1 соба 176 182 182 182 176 170 164
                 
ROYAL STAR EMPIRE BEACH 3*+ (ex Triton) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 539 549 549 549 549 539 529
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 474 484 484 484 484 474 464
(1+2) Доплата за 1/1 соба 164 170 170 170 170 164 158
FAMILY возрасен 630 640 640 640 640 630 620
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 565 575 575 575 575 565 555
                 
BELLA VISTA RESORT HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 659 659 659 659 659 649 629
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 462 462 462 462 462 457 447
  3 возрасен 594 594 594 594 594 584 564
(1+2) Доплата за 1/1 соба 197 197 197 197 197 192 182
FAMILY возрасен 789 789 789 789 789 779 759
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 527 527 527 527 527 522 512
  3 возрасен 724 724 724 724 724 714 694
                 
ELYSEES DREAM BEACH RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 529 539 539 539 529 519 509
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 397 402 402 402 397 392 387
  3 возрасен 464 474 474 474 464 454 444
(1+1) Доплата за 1/1 соба 132 137 137 137 132 127 122
DBL PREMIER возрасен 594 604 604 604 594 584 574
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 430 435 435 435 430 425 420
  3 возрасен 529 539 539 539 529 519 509
                 
SPHINX AQUAPARK BEACH RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 579 589 589 589 579 569 569
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 422 427 427 427 422 417 417
  3 возрасен 514 524 524 524 514 504 504
(1+2) Доплата за 1/1 соба 157 162 162 162 157 152 152
FAMILY возрасен 644 654 654 654 644 634 634
(2+3 / 3+2 / 4+1) 1 Дете 2-13,99 / 2&3 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 & 3 дете 7-13,99 455 460 460 460 455 450 450
  3 & 4 возрасен 579 589 589 589 579 569 569
Доплата за STD SEA VIEW: 5 еур од возрасно лице по ноќ, 3еур по ноќ за ВТОРО дете 7-13.99г
                 
GRAND SEAS HOSTMARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Safaga Road ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD LV возрасен 619 629 629 629 609 579 569
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 442 447 447 447 437 422 417
  3 возрасен 554 564 564 564 544 514 504
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 212 218 218 218 206 188 182
FAMILY возрасен 749 759 759 759 739 709 699
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 / 2 & 3 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 507 512 512 512 502 487 482
  3 возрасен 684 694 694 694 674 644 634
Доплата за STD SEA VIEW: 5 еур од возрасно лице по ноќ, 3еур по ноќ за ВТОРО дете 7-13.99г
                 
MINAMARK RESORT & SPA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR возрасен 549 559 559 559 549 539 529
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 407 412 412 412 407 402 397
  3 возрасен 484 494 494 494 484 474 464
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 142 147 147 147 142 137 132
                 
MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
(ex Lilly Land) Safaga Road ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD DELUXE (Renov.) возрасен 869 849 739 669 669 659 649
(2+1) 1 дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 804 784 674 604 604 594 584
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 302 292 237 202 202 197 192
FAMILY (Bungalow 2rooms) возрасен 934 914 804 734 734 724 714
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 / 2 & 3 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 & 3 дете 7-13,99 600 590 535 500 500 495 490
  3 возрасен 869 849 739 669 669 659 649
FAMILY (Valley of Kings 2rooms+kitch) возрасен 1077 1057 947 877 877 867 857
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 999 979 869 799 799 789 779
                 
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 639 639 639 639 629 609 599
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 452 452 452 452 447 437 432
  3 возрасен 574 574 574 574 564 544 534
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 187 187 187 187 182 172 167
                 
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 639 639 639 639 629 609 599
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 452 452 452 452 447 437 432
  3 возрасен 574 574 574 574 564 544 534
(1+1) (1+2 = DBL) Доплата за 1/1 соба 187 187 187 187 182 172 167
DBL DELUXE возрасен 704 704 704 704 694 674 664
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 485 485 485 485 480 470 465
  3 возрасен 639 639 639 639 629 609 599
                 
ROYAL STAR BEACH RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 589 599 599 599 589 579 569
(2+1) 1 дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 524 534 534 534 524 514 504
(1+1) Доплата за 1/1 соба 162 167 167 167 162 157 152
                 
SEAGULL RESORT HURGHADA 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 669 669 659 649 649 629 599
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 467 467 462 457 457 447 432
  3 возрасен 604 604 594 584 584 564 534
(1+2) Доплата за 1/1 соба 202 202 197 192 192 182 167
FAMILY возрасен 747 747 737 727 727 707 677
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 506 506 501 496 496 486 471
  3 возрасен 669 669 659 649 649 629 599
Доплата за SUPERIOR FRONT SEA VIEW: 18 еур по соба од ноќевање над DBL STD соба
                 
GRAND PLAZA RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 739 749 749 749 739 719 699
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 502 507 507 507 502 492 482
  3 возрасен 674 684 684 684 674 654 634
(1+2) Доплата за 1/1 соба 237 242 242 242 237 227 217
                 
GRAND PLAZA HOTEL 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD LV возрасен 809 819 819 819 809 789 769
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 537 542 542 542 537 527 517
  3 возрасен 744 754 754 754 744 724 704
(1+2) Доплата за 1/1 соба 272 277 277 277 272 262 252
DBL STD SV возрасен 874 884 884 884 874 854 834
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 570 575 575 575 570 560 550
  3 возрасен 809 819 819 819 809 789 769
FAMILY возрасен 939 949 949 949 939 919 899
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 861 871 871 871 861 841 821
                 
SAMRA BAY HOTEL 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 659 669 669 669 649 609 589
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 462 467 467 467 457 437 427
  3 возрасен 594 604 604 604 584 544 524
(1+1) Доплата за 1/1 соба 197 202 202 202 192 172 162
                 
REGINA SWISS INN RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 619 619 609 599 599 589 569
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 442 442 437 432 432 427 417
  3 возрасен 554 554 544 534 534 524 504
(1+2) Доплата за 1/1 соба 177 177 172 167 167 162 152
DBL BUNGALOW возрасен 658 658 648 638 638 628 608
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 462 462 457 452 452 447 437
  3 возрасен 593 593 583 573 573 563 543
DBL SUPERIOR SEA VIEW возрасен 684 684 674 664 664 654 634
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 475 475 470 465 465 460 450
  3 возрасен 619 619 609 599 599 589 569
                 
BEACH ALBATROS RESORT 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 919 969 989 989 979 929 879
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 854 904 924 924 914 864 814
(1+2) Доплата за 1/1 соба 327 352 362 362 357 332 307
DBL STD POOL VIEW возрасен 984 1034 1054 1054 1044 994 944
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 919 969 989 989 979 929 879
FAMILY возрасен 1246 1321 1351 1351 1336 1261 1186
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1181 1256 1286 1286 1271 1196 1121
                 
SEA STAR BEAU RIVAGE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
El Dahar ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 749 749 749 739 729 689 649
(2+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 507 507 507 502 497 477 457
  3 возрасен 684 684 684 674 664 624 584
(1+1) Доплата за 1/1 соба 242 242 242 237 232 212 192
                 
ALBATROS WHITE BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 1059 1099 1139 1229 1289 1229 1169
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 994 1034 1074 1164 1224 1164 1104
(1+2) Доплата за 1/1 соба 397 417 437 482 512 482 452
DBL STD POOL VIEW возрасен 1124 1164 1204 1294 1354 1294 1234
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1059 1099 1139 1229 1289 1229 1169
DBL STD SEA VIEW возрасен 1189 1229 1269 1359 1419 1359 1299
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1124 1164 1204 1294 1354 1294 1234
JUNIOR SUITE возрасен 1456 1516 1576 1711 1801 1711 1621
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1391 1451 1511 1646 1736 1646 1556
                 
ALBATROS PALACE RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 979 1039 1069 1069 1059 1019 979
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 914 974 1004 1004 994 954 914
(1+2) Доплата за 1/1 соба 357 387 402 402 397 377 357
DBL STD POOL VIEW возрасен 1044 1104 1134 1134 1124 1084 1044
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 979 1039 1069 1069 1059 1019 979
DBL STD SEA VIEW возрасен 1109 1169 1199 1199 1189 1149 1109
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1044 1104 1134 1134 1124 1084 1044
                 
AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 659 679 679 679 659 639 629
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 594 614 614 614 594 574 564
(1+2) Доплата за 1/1 соба 197 207 207 207 197 187 182
DBL STD SEA VIEW возрасен 724 744 744 744 724 704 694
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 659 679 679 679 659 639 629
DBL DELUXE возрасен 789 809 809 809 789 769 759
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 724 744 744 744 724 704 694
FAMILY возрасен 776 796 796 796 776 756 746
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 711 731 731 731 711 691 681
                 
SERENITY MAKADI BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 1079 1079 1079 1069 1039 899 779
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 672 672 672 667 652 582 522
  3 возрасен 1014 1014 1014 1004 974 834 714
(1+2) Доплата за 1/1 соба 407 407 407 402 387 317 257
DBL PREMIUM возрасен 1144 1144 1144 1134 1104 964 844
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 705 705 705 700 685 615 555
  3 возрасен 1079 1079 1079 1069 1039 899 779
DBL DELUXE возрасен 1209 1209 1209 1199 1169 1029 909
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 737 737 737 732 717 647 587
  3 возрасен 1144 1144 1144 1134 1104 964 844
FAMILY возрасен 1274 1274 1274 1264 1234 1094 974
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1209 1209 1209 1199 1169 1029 909
Доплата за ULTRA ALL INCLUSIVE: 10 еур по возрасно лице од ноќевање, 5еур од ноќ за дете
                 
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 929 949 949 949 949 929 899
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 864 884 884 884 884 864 834
(1+2) Доплата за 1/1 соба 332 342 342 342 342 332 317
DBL SEA VIEW возрасен 994 1014 1014 1014 1014 994 964
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 929 949 949 949 949 929 899
DBL BEACH FRONT возрасен 1059 1079 1079 1079 1079 1059 1029
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 994 1014 1014 1014 1014 994 964
FAMILY возрасен 1254 1274 1274 1274 1274 1254 1224
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1189 1209 1209 1209 1209 1189 1159
                 
CARIBBEAN WORLD RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR возрасен 889 889 889 889 879 819 759
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 577 577 577 577 572 542 512
  3 возрасен 824 824 824 824 814 754 694
(1+2) Доплата за 1/1 соба 312 312 312 312 307 277 247
DBL DELUXE возрасен 1079 1119 1129 1129 1119 1099 1069
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 672 692 697 697 692 682 667
  3 возрасен 1014 1054 1064 1064 1054 1034 1004
FAMILY SUPERIOR возрасен 1170 1210 1220 1220 1210 1190 1160
(2+3 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 и 3 Дете 2-13,99 718 738 743 743 738 728 713
  3 возрасен 1105 1145 1155 1155 1145 1125 1095
FAMILY DELUXE возрасен 1300 1340 1350 1350 1340 1320 1290
(2+3 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 и 3 Дете 2-13,99 783 803 808 808 803 793 778
  3 возрасен 1235 1275 1285 1285 1275 1255 1225
                 
HILTON RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 849 859 859 849 839 829 819
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 557 562 562 557 552 547 542
  3 возрасен 784 794 794 784 774 764 754
(1+2) Доплата за 1/1 соба 380 386 386 380 373 367 360
DBL SEA VIEW возрасен 940 950 950 940 930 920 910
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 603 608 608 603 598 593 588
  3 возрасен 875 885 885 875 865 855 845
DBL DELUXE PLUS TOP FLOOR возрасен 1031 1041 1041 1031 1021 1011 1001
(2+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 648 653 653 648 643 638 633
  3 возрасен 966 976 976 966 956 946 936
Доплата за PREMIER ALL INCLUSIVE: 12 еур по возрасно лице од ноќевање, 6еур од ноќ за дете
                 
OLD PALACE RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 899 899 899 899 879 849 839
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 834 834 834 834 814 784 774
(1+2) Доплата за 1/1 соба 317 317 317 317 307 292 287
DBL SUPERIOR SIDE SEA VIEW возрасен 964 964 964 964 944 914 904
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 899 899 899 899 879 849 839
DBL DELUXE возрасен 1029 1029 1029 1029 1009 979 969
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 647 647 647 647 637 622 617
  3 возрасен 964 964 964 964 944 914 904
CHALET / FAMILY возрасен 1159 1159 1159 1159 1139 1109 1099
(2+3 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1094 1094 1094 1094 1074 1044 1034
                 
SENTIDO PALM ROYALE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUP GV возрасен 1089 1159 1179 1179 1159 1119 1089
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 677 712 722 722 712 692 677
  3 возрасен 1024 1094 1114 1114 1094 1054 1024
(1+2) Доплата за 1/1 соба 412 447 457 457 447 427 412
DBL SUP SEA VIEW возрасен 1154 1224 1244 1244 1224 1184 1154
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 710 745 755 755 745 725 710
  3 возрасен 1089 1159 1179 1179 1159 1119 1089
DBL SUP SWIM UP возрасен 1219 1289 1309 1309 1289 1249 1219
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 742 777 787 787 777 757 742
  3 возрасен 1154 1224 1244 1244 1224 1184 1154
DBL SUP BEACH FRONT возрасен 1414 1484 1504 1504 1484 1444 1414
(2+2) 1 и 2 Дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 840 875 885 885 875 855 840
  3 возрасен 1336 1406 1426 1426 1406 1366 1336
FAMILY возрасен 1479 1549 1569 1569 1549 1509 1479
(2+2 / 3+1 до 6,99) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1414 1484 1504 1504 1484 1444 1414
                 
ALBATROS CITADEL 5* (ex Citadel Azur) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 959 969 979 979 969 959 949
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 829 839 849 849 839 829 819
(1+1) Доплата за 1/1 соба 278 282 286 286 282 278 274
DBL DELUXE возрасен 1089 1099 1109 1109 1099 1089 1079
(2+2) 1  и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 959 969 979 979 969 959 949
                 
MARRIOTT RED SEA RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 1069 1079 1079 1069 1059 1039 1009
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 667 672 672 667 662 652 637
  3 возрасен 1004 1014 1014 1004 994 974 944
(1+1) Доплата за 1/1 соба 603 611 611 603 596 581 558
DBL DELUXE возрасен 1199 1209 1209 1199 1189 1169 1139
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 732 737 737 732 727 717 702
  3 возрасен 1134 1144 1144 1134 1124 1104 1074
                 
STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL DELUXE SEA VIEW возрасен 1309 1319 1319 1319 1289 1249 1219
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1244 1254 1254 1254 1224 1184 1154
(1+1) Доплата за 1/1 соба 522 527 527 527 512 492 477
FAMILY возрасен 1569 1579 1579 1579 1549 1509 1479
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1309 1319 1319 1319 1289 1249 1219
                 
SENSIMAR PREMIER LE REVE HOTEL & SPA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Ultra All Inclusive (UAI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 1259 1279 1279 1279 1259 1239 1219
  3 возрасен 1155 1175 1175 1175 1155 1135 1115
  Доплата за 1/1 соба 398 406 406 406 398 390 382
DBL STD POOL VIEW возрасен 1389 1409 1409 1409 1389 1369 1349
  3 возрасен 1285 1305 1305 1305 1285 1265 1245
DBL STD LIMITED SEA VIEW возрасен 1454 1474 1474 1474 1454 1434 1414
  3 возрасен 1350 1370 1370 1370 1350 1330 1310
DBL STD FULL SEA VIEW возрасен 1519 1539 1539 1539 1519 1499 1479
  3 возрасен 1415 1435 1435 1435 1415 1395 1375
DBL DELUXE возрасен 1597 1617 1617 1617 1597 1577 1557
  3 возрасен 1493 1513 1513 1513 1493 1473 1453
                 
BARON PALACE 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Premium All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR CLASSIC возрасен 1979 1989 1989 1989 1969 1939 1919
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 1122 1127 1127 1127 1117 1102 1092
  3 возрасен 1875 1885 1885 1885 1865 1835 1815
(1+1) Доплата за 1/1 соба 1286 1293 1293 1293 1278 1256 1241
                 
CONTINENTAL RESORT HURGHADA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
Premium All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL CLASSIC GV возрасен 869 889 889 879 859 809 759
(2+1) 1 Дете 2-2,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 дете 3-11,99 567 577 577 572 562 537 512
  3 возрасен 804 824 824 814 794 744 694
(1+1) Доплата за 1/1 соба 302 312 312 307 297 272 247
DBL CLASSIC SV возрасен 934 954 954 944 924 874 824
(2+1) 1 Дете 2-2,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 дете 3-11,99 600 610 610 605 595 570 545
  3 возрасен 869 889 889 879 859 809 759
DBL DELUXE SV возрасен 1064 1084 1084 1074 1054 1004 954
(2+1) 1 Дете 2-2,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 дете 3-11,99 665 675 675 670 660 635 610
  3 возрасен 986 1006 1006 996 976 926 876
FAMILY SSV возрасен 1064 1084 1084 1074 1054 1004 954
(2+2) 1 & 2 Дете 2-2,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 & 2 дете 3-11,99 665 675 675 670 660 635 610
  3 возрасен 986 1006 1006 996 976 926 876
                 
TROPITEL SAHL HASHEESH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL DELUXE GV возрасен 1019 1029 1039 1039 1019 949 889
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 642 647 652 652 642 607 577
  3 возрасен 954 964 974 974 954 884 824
(1+1) Доплата за 1/1 соба 490 497 503 503 490 445 406
DBL DELUXE SV возрасен 1149 1159 1169 1169 1149 1079 1019
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 707 712 717 717 707 672 642
  3 возрасен 1084 1094 1104 1104 1084 1014 954
DBL CLUB DELUXE возрасен 1279 1289 1299 1299 1279 1209 1149
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 7-13,99 772 777 782 782 772 737 707
  3 возрасен 1201 1211 1221 1221 1201 1131 1071
                 
JAZ MAKADI OASIS 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR возрасен 939 939 939 939 929 909 889
(2+1) 1 Дете 2-12,99 290 290 290 290 290 290 290
(1+1) Доплата за 1/1 соба 337 337 337 337 332 322 312
FAMILY SUPERIOR возрасен 1069 1069 1069 1069 1059 1039 1019
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-2,99 290 290 290 290 290 290 290
  2 Дете 3-13,99 667 667 667 667 662 652 642
  3 возрасен 965 965 965 965 955 935 915
                 
JAZ MAKADINA 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR GV возрасен 1269 1229 1229 1329 1429 1379 1329
(2+1) 1 Дете 2-12,99 290 290 290 290 290 290 290
(1+1) Доплата за 1/1 соба 502 482 482 532 582 557 532
DBL SUPERIOR SV возрасен 1399 1359 1359 1459 1559 1509 1459
(2+1) 1 Дете 2-12,99 290 290 290 290 290 290 290
(1+1) Доплата за 1/1 соба 567 547 547 597 647 622 597
FAMILY SUPERIOR возрасен 1373 1333 1333 1433 1533 1483 1433
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-2,99 290 290 290 290 290 290 290
  2 Дете 3-13,99 819 799 799 849 899 874 849
  3 возрасен 1269 1229 1229 1329 1429 1379 1329
                 
MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Soma Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL CLASIC MOUNTAIN VIEW возрасен 779 779 779 779 779 769 749
  Доплата за 1/1 соба 283 283 283 283 283 277 266
DBL CLASIC POOL / LAGOON VIEW возрасен 779 779 779 779 779 769 749
  Доплата за 1/1 соба 283 283 283 283 283 277 266
DBL DELUXE GARDEN / MOUNTAIN VIEW возрасен 844 844 844 844 844 834 814
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 Дете 6-11,99 555 555 555 555 555 550 540
  3 возрасен 740 740 740 740 740 730 710
DBL DELUXE POOL / LAGOON VIEW возрасен 909 909 909 909 909 899 879
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 Дете 6-11,99 587 587 587 587 587 582 572
  3 возрасен 805 805 805 805 805 795 775
DBL DELUXE SEA VIEW возрасен 961 961 961 961 961 951 931
(2+2) 1 & 2 Дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  1 Дете 6-11,99 613 613 613 613 613 608 598
  3 возрасен 857 857 857 857 857 847 827
FAMILY POOL / LAGOON VIEW возрасен 1013 1013 1013 1013 1013 1003 983
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 6-11,99 639 639 639 639 639 634 624
  3 возрасен 909 909 909 909 909 899 879
FAMILY SEA VIEW возрасен 1065 1065 1065 1065 1065 1055 1035
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 Дете 6-11,99 665 665 665 665 665 660 650
  3 возрасен 961 961 961 961 961 951 931
                 
HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 759 769 769 769 759 739 719
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 512 517 517 517 512 502 492
  3 возрасен 694 704 704 704 694 674 654
(1+2) Доплата за 1/1 соба 272 277 277 277 272 261 250
DBL SEA VIEW возрасен 824 834 834 834 824 804 784
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 545 550 550 550 545 535 525
  3 возрасен 759 769 769 769 759 739 719
DBL BUNGALOW возрасен 863 873 873 873 863 843 823
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 564 569 569 569 564 554 544
  3 возрасен 798 808 808 808 798 778 758
                 
HAWAII RIVIERA AQUA PARK 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 759 769 769 769 759 739 719
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 512 517 517 517 512 502 492
  3 возрасен 694 704 704 704 694 674 654
(1+2) Доплата за 1/1 соба 272 277 277 277 272 261 250
DBL SEA VIEW возрасен 824 834 834 834 824 804 784
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 545 550 550 550 545 535 525
  3 возрасен 759 769 769 769 759 739 719
DBL BUNGALOW возрасен 863 873 873 873 863 843 823
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 564 569 569 569 564 554 544
  3 возрасен 798 808 808 808 798 778 758
                 
HAWAII PALM RESORT & AQUAPARK 4* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 749 749 749 749 739 729 729
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 507 507 507 507 502 497 497
  3 возрасен 684 684 684 684 674 664 664
(1+2) Доплата за 1/1 соба 242 242 242 242 237 232 232
DBL STD SEA VIEW возрасен 814 814 814 814 804 794 794
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 540 540 540 540 535 530 530
  3 возрасен 749 749 749 749 739 729 729
                 
MERCURE HURGHADA HOTEL 4* (ex Sofitel) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STANDARD GARDEN VIEW возрасен 759 769 769 759 739 719 709
(2+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  Доплата за 1/1 соба 296 302 302 296 284 272 266
DBL STANDARD SEA VIEW возрасен 824 834 834 824 804 784 774
(2+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  Доплата за 1/1 соба 335 341 341 335 323 311 305
DBL SUPERIOR GARDEN VIEW возрасен 824 834 834 824 804 784 774
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 2-11,99 759 769 769 759 739 719 709
  3 возрасен 759 769 769 759 739 719 709
DBL SUPERIOR POOL VIEW возрасен 889 899 899 889 869 849 839
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 2-11,99 824 834 834 824 804 784 774
  3 возрасен 824 834 834 824 804 784 774
FAMILY возрасен 954 964 964 954 934 914 904
(2+2 / 3+2) 1 Дете 2-11,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-11,99 610 615 615 610 600 590 585
  3 возрасен 889 899 899 889 869 849 839
                 
PYRAMISA SAHL HASHEESH RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Sahl Hasheesh ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 829 829 829 829 819 799 789
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 547 547 547 547 542 532 527
  3 возрасен 764 764 764 764 754 734 724
(1+2) Доплата за 1/1 соба 282 282 282 282 277 267 262
DBL STD POOL or SIDE SEA VIEW возрасен 894 894 894 894 884 864 854
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 580 580 580 580 575 565 560
  3 возрасен 829 829 829 829 819 799 789
DBL STD SV возрасен 959 959 959 959 949 929 919
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-13,99 612 612 612 612 607 597 592
  3 возрасен 894 894 894 894 884 864 854
                 
SERENITY FUN CITY MAKADI BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 1069 1069 1069 1059 1029 889 769
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 667 667 667 662 647 577 517
  3 возрасен 1004 1004 1004 994 964 824 704
(1+2) Доплата за 1/1 соба 402 402 402 397 382 312 252
DBL PREMIUM возрасен 1134 1134 1134 1124 1094 954 834
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 700 700 700 695 680 610 550
  3 возрасен 1069 1069 1069 1059 1029 889 769
DBL DELUXE возрасен 1199 1199 1199 1189 1159 1019 899
(2+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 732 732 732 727 712 642 582
  3 возрасен 1134 1134 1134 1124 1094 954 834
FAMILY возрасен 1303 1303 1303 1293 1263 1123 1003
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1238 1238 1238 1228 1198 1058 938
Доплата за ULTRA ALL INCLUSIVE: 10 еур по возрасно лице од ноќевање, 5еур од ноќ за дете
                 
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STANDARD возрасен 859 859 859 859 839 819 809
  Доплата за 1/1 соба 297 297 297 297 287 277 272
DBL SUPERIOR возрасен 989 989 989 989 969 949 939
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  Доплата за 1/1 соба 362 362 362 362 352 342 337
DBL DELUXE возрасен 1054 1054 1054 1054 1034 1014 1004
(2+1) 1 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 989 989 989 989 969 949 939
FAMILY SUITE возрасен 1119 1119 1119 1119 1099 1079 1069
(2+2) 1 & 2 Дете 2-12,99 265 265 265 265 265 265 265
FAMILY JUNIOR SUITE возрасен 1184 1184 1184 1184 1164 1144 1134
(2+2 / 3+1) 1 & 2 Дете 2-11,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1119 1119 1119 1119 1099 1079 1069
                 
RED SEA TAJ MAHAL RESORT 5* (ex Nabila) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Makadi Bay ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD возрасен 729 699 679 679 669 649 639
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 497 482 472 472 467 457 452
  3 возрасен 664 634 614 614 604 584 574
(1+2) Доплата за 1/1 соба 232 217 207 207 202 192 187
DBL BUNGALOW возрасен 807 777 757 757 747 727 717
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 742 712 692 692 682 662 652
                 
PHARAOH AZUR 5* (ex Sonesta) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 689 689 689 689 679 649 629
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 477 477 477 477 472 457 447
  3 возрасен 624 624 624 624 614 584 564
(1+1) Доплата за 1/1 соба 212 212 212 212 207 192 182
DBL STD POOL or SEA VIEW возрасен 767 767 767 767 757 727 707
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 516 516 516 516 511 496 486
  3 возрасен 702 702 702 702 692 662 642
DBL BUNGALOW (1B) возрасен 845 845 845 845 835 805 785
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 555 555 555 555 550 535 525
  3 возрасен 780 780 780 780 770 740 720
                 
LONG BEACH RESORT 4* (ex HILTON) ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL DELUXE MAIN BUILDING возрасен 779 779 769 759 749 729 709
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 522 522 517 512 507 497 487
  3 возрасен 714 714 704 694 684 664 644
                 
AMC ROYAL HOTEL 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD LV возрасен 709 709 709 709 699 669 639
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 487 487 487 487 482 467 452
  3 возрасен 644 644 644 644 634 604 574
DBL STD POOL VIEW возрасен 774 774 774 774 764 734 704
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 520 520 520 520 515 500 485
  3 возрасен 709 709 709 709 699 669 639
DBL STD SIDE SEA VIEW возрасен 800 800 800 800 790 760 730
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 533 533 533 533 528 513 498
  3 возрасен 735 735 735 735 725 695 665
DBL FAMILY возрасен 800 800 800 800 790 760 730
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 533 533 533 533 528 513 498
  3 возрасен 735 735 735 735 725 695 665
                 
SHERATON SOMA BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
  ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD LV возрасен 1389 1389 1389 1389 1369 1309 1259
(2+2) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 827 827 827 827 817 787 762
  3 возрасен 1324 1324 1324 1324 1304 1244 1194
DBL STD PARTIAL SV возрасен 1454 1454 1454 1454 1434 1374 1324
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 860 860 860 860 850 820 795
  3 возрасен 1389 1389 1389 1389 1369 1309 1259
DBL STD SEA VIEW возрасен 1584 1584 1584 1584 1564 1504 1454
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-12,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 6-12,99 925 925 925 925 915 885 860
  3 возрасен 1519 1519 1519 1519 1499 1439 1389
Доплата за дополнителен / екстра лежај: 10 еур од ноќ
                 
SUNRISE GRAND SELECT CRYSTAL BAY 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.септ
Memsha ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.септ 09.септ 16.септ
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL SUPERIOR возрасен 1229 1269 1279 1279 1269 1229 1199
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 747 767 772 772 767 747 732
  3 возрасен 1164 1204 1214 1214 1204 1164 1134
DBL DELUXE возрасен 1294 1334 1344 1344 1334 1294 1264
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 780 800 805 805 800 780 765
  3 возрасен 1229 1269 1279 1279 1269 1229 1199
* Цените во табелите се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО      

 Цените во табелите се изразени во ЕВРА, а плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност од 62,0 ден за 1 ЕВРО

01. ден СКОПЈЕ – ХУРГАДА
Состанок на групата на аеродромот во Скопје 2 часа пред предвиденото време за лет. Директен лет за Хургада. Пристигнување на аеродромот во Хургада во утринските часови. Средба со претставниците на агенцијата и трансфер со автобус до резервираниот хотел. Доколку има можност за утринско превземање на собите, сместувањето ќе биде по пристигнување во хотелот, доколку нема, багажот се остава на рецепција, а се користат услугите наведени во ваучерот. Собите се превземаат по 14:00 часот.

 

од 01. до 13. ден ХУРГАДА
Денови за одмор и уживање во убавините на Црвеното Море со престој во хотели (со услуги по сопствен избор од каталогот) лоцирани во туристичките хотелски зони на Хургада. Можност за факултативни екскурзии во организација на локалната партнер агенцијата (крстарење со брод; нуркање; пустинско сафари; посета на Луксор и / или Каиро, итн…).

 

14. ден ХУРГАДА – СКОПЈЕ
Напуштање на собите до 12:00 часот, или поинаку доколку хотелските правила го наложуваат тоа. Багажот се остава на рецепција и се користат услугите наведени во ваучерот. (За дневно користење на собите до времето за трансфер, доколку има можност, може да се доплати на рецепција) Слободно време за индивидуални активности до заминување на аеродромот во Хургада во вечерните часови. Предавање на багажот на аеродромот, два часа пред полетување. Директен лет за Скопје. Пристигнување во Скопје (наредниот ден)во раните утрински часови, или според претходно најавеното време.”

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА
* 13 ноќевања на база наведената услуга.
* Авионска карта на релација Скопје – Хургада – Скопје со можност за чекиран багаж
* Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром во Хургада
* Организација на аранжманот

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Аеродромски и административни такси во износ од 80еур
* Патничко здравствено осигурување
* Влезна виза за Египет – за МК пасоши се добива на лице место по пристигнување, потребни се 25усд, хотелска резервација и пасош со важност од минимум 6месеци.
* Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци.

За резервација потребна е нерефундабилна уплата од 30% од вкупната цена, а до завршување на валидноста на актуелните ценовници треба да се затвори мин 50% од износот. Целосна доплата на аранжманот најдоцна 15 дена пред почетокот на аранжманските услуги.

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното – планирано време на полетување. Сите сатници-времиња во табелите се дадени во локално време. Организаторот не прифаќа одговорност за промени во сатниците кои се резултат на промени во редот на летање на авиопревозникот, или доколку истите настанат од причини кои не можат да се предвидат. Евентуалното пристигнување во хотелот по полноќ или во раните утрински часови се смета за реализирана услуга. За можните спорови ќе се применува важечката регулатива во авио сообраќајот.

 

ЗАБЕЛЕШКИ:

Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции. ЗА ПРОЦЕСИРАЊЕ РЕЗЕРВАЦИЈА ПОТРЕБНА Е УПЛАТА ОД МИН. 30% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ со доплата од најмалку 50% од вкупната цена на аранжманот до датумот на завршување на Early Booking попустот, освен ако не е наведено поинаку. Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени и истите се предмет на барање и одобрување. Во случај на промена на веќе потврдена резервацијка (имиња/број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената. Целосна доплата на аранжман резервиран во “Early Booking” период може да се разликува од стандардниот рок дефиниран погоре (14 дена пред поаѓање).

* Доколку не се оствари минималниот број на патници,организаторот го задржува правото да го откаже или да ја зголеми цената на аранжманот како и цените на факултативните излети.
* Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на монетарниот пазар или промена на цените на сместувањето или на превозот, да ја промени и цената на аранжманот или да воведе задолжителна доплата.
* Краен рок за отказ на аранжманот од страна на организаторот е 7 дена пред патувањето.
* Цените се однесуваат за сместување во стандардни соби. Поглед на море / базен / град… организаторот не може да гарантира, со исклучок во случаи кога постои доплата со која патникот си обезбедува поглед специфициран во ценовникот.
* Категоризацијата на хотелите е врз основа на категориите во договорот помеѓу организаторот на патувањето и локалниот партнер. Во случај на ненајавена промена организаторот не сноси одговорност. Видот и квалитетот на храната зависат од категоријата на хотелот и организаторот нема влијание на истата. Распределбата на соби во хотелот врши исклучиво рецепцијата по пристигнување во хотелот. Организаторот не може да влијае на спратот, позицијата на собата или големината на креветите, освен во случај кога се однапред дефинирани / објавени, или има доплата за истите.
* Помошните кревети се речиси секогаш со помали димензии од стандардните кревети. Некои од хотелите не нудат можност за дополнителен лежај/кревет (најчесто кога децата имаат бесплатно сместување), и во истите децата го делат лежајот со возрасните патници.
* За сместувањето на патниците задолжен е придружникот / представникот на групата. Еден хотелски ден како и услугите во истиот се смета од 14:00 час од денот на важоста на аранжманот, најдоцна до 12:00 часот на пладне на последниот ден на аранжманот, без разлика кога (во зависност од саатниците на летот, на кои организаторот не може да влијае) гостинот ќе влезе / излезе од хотелот. Секое користење на собите и услугите во хотелот, првиот ден пред 14:00 час / последниот ден по 12:00 час се подлежни на дополнителни трошоци кои ги наплаќа хотелот. За периодот од напуштањето на собите до моментот за трансфер до аеродром, секогаш се обезбедува простор за складирање на багажот.
* Организаторот го задржува правото на промени во програмата кои се однесуваат на распоредот на одредени содржини поради објективни околности.
* ФАКУЛТАТИВНИТЕ ИЗЛЕТИ не се составен дел на програмата за патување и претставуваат засебен договор помеќу патникот и организаторот на излетите – локалната агенција. Во деновите кога се организираат излети патниците може да се обратат на рецепцијата во сместувачкиот капацитет ланч пакет или ладен оброк.

FALCON Travel Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk