+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

ПРОМО ПРОМО ПРОМО!!!

 

Период на продажба:
до 
пополнување на капацитетите
*важи за нови резервации

Попуст на хотелско сместување од Сопствен закуп

”JENNY HOTEL” – Сивири
термин: 15.09, 169 евра за 7ПП

”KOVIOU HOLIDAY VILLAGE” – Никити 
термин: -10% до крај на сезона

”PARADISE STUDIOS” – Никити 
термин: -10% до крај на сезона

”GOLDEN BEACH HOTEL”
термин: -10% до крај на сезона

 

ПРОМО ПРОМО ПРОМО!!!

 

Период на продажба:
до 
пополнување на капацитетите
*важи за нови резервации

Попуст на апартманско сместување од 

Сопствен закуп

HALKIDIKI
термин:15 и 16.09– 89 евра 7 ноќевања со превоз по лице 
Наем на студио/апартман  170 евра

HALKIDIKI
термин:22.09 – 59 евра 7 ноќевања со превоз по лице 
Наем на студио/апартман  110 евра

Агенциска провизија – 10%.

ПРОМО ПРОМО ПРОМО!!!

 

Период на продажба:
до 
пополнување на капацитетите
*важи за нови резервации

Тасос – апартманско сместување
термин:  14.09  99 евра, 7 ноќевања со вклучен превоз 
3то и 4то лице само превоз

Наем на студио/апартман 180 евра

термин:  21.09  79 евра, 7 ноќевања со вклучен превоз 
3то и 4то лице само превоз

Наем на студио/апартман 140 евра

Тасос – хотелско сместување

ХОТЕЛ ОЛИМПИОН – Потос
термин:  14.09  99 евра 7 ноќевања со појадок – ГРАТИС ПРЕВОЗ

термин:  21.09  79евра 7 ноќевања со појадок – ГРАТИС ПРЕВОЗ
Аг
енциска провизија – 10%.

ПРОМО ПРОМО ПРОМО!!!

 

Период на продажба:
до 
пополнување на капацитетите
*важи за нови резервации

Тасос – хотелско сместување

ХОТЕЛ ОЛИМПИОН – Потос
термин:  08.07 – 31.08 – 9 ноќевања со појадок
259 евра 

ГРАТИС ПРЕВОЗ
Дете до 12 години – БЕСПЛАТНО