Нашиот тим

Owners

Милан Врзел

Вера Врзел

Manager

Стефан Врзел

Booking

Мијалчо Николовски

Маја Милошевска

Finance

Лорета Коларевска

Sales

Рената Хаџи Иванова

Кире Нунески

Дејан Спировски

Тања Јовановска

Sales Bitola

Владимир Чавдаровски

Ана Бендевска

Transport

Драган Ѓорѓиевски

Мирослав Мишевски

Промо Понуди

АЗУРЕН БРЕГ-1ВИ МАЈ

АЗУРЕН БРЕГ

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 209€/ 12.950 ден.

ФИРЕНЦА-1ВИ МАЈ

ФИРЕНЦА

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 199€/12.330 ден

Минхен -1ви Мај

МИНХЕН

Период: 28.04.2017 - 03.05.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 01.04: 199€/ 12.330 ден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија