Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Азурен Брег – откажано

Азурен Брег – откажано

Blog thumbnail

Еден од најгламурозните региони на Европа. Франција ке ве заведе со својот луксуз за еден момент.  ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 9 30ч. Поаѓање во 10:00 часот од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 МИЛАНО Пристигнување

Blog thumbnail

Истанбул – Принцески острови

Истанбул – Принцески острови

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на на паркингот кај спортски центар Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден 07.03.2020 ИСТАНБУЛ Пристигнување во Истанбул во утринските часови. Предлагаме панорамско разгледување на градот со

Blog thumbnail

Будимпешта – Виена

Будимпешта – Виена

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта (800km) во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 07.03.2020 БУДИМПЕШТА Пристигнување во Будимпешта во утринските часови и разглед на градот со локален водич

Blog thumbnail

Венеција – Верона

Венеција – Верона

Blog thumbnail

1 ден 06.03.2020 СКОПЈЕ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 07.03.2020 – ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО Во утринските часови пристигнуваме во еден од

Blog thumbnail

Дворците на Баварија(Минхен – Салзбург)

Дворците на Баварија(Минхен – Салзбург)

Blog thumbnail

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах, многубројни ремек дела од модерната технологија и архитектура како што е и познатата Алианс – Арена. Светски центар на саеми, град на пивници и Октоберфест

Blog thumbnail

Емилија Ромања(Болоња)

Емилија Ромања(Болоња)

Blog thumbnail

ЕМИЛИЈА РОМАЊА- нјабогатиот рeгион меѓу 20те Италијански региони, и една од најразвиените региони во Европа. Спој од две покраини ЕМИЛИЈА и РОМАЊА низ кои тече реката ПО. Најголемите градски центри на овој регион се Болоња, Парма, Ферара и др. Низ овој регион се наоѓа историската сообраќаница на Римската империја – Via Emilia, која има големо

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001