+389 02 2455 559 info@falcon.com.mk

За целосна уплата до 15.01.2019 попуст од 15%.

СКАЛА ПОТАМИА

СКАЛА СОТИРА

СКАЛА СОТИРА

ЛИМЕНАС

ПОТОС

FALCON TRAVEL Скопје
Димитрие Чуповски 22 1000 Скопје, Македонија
тел: 389 2 24 5555 9,
тел: 389 2 24 5555 3,
моб: +389 71 34 14 10
info@falcon.com.mk