Costa DIADEMA

Италија, Франција Шпанија,Балеари,
7 ноќи / 8 дена
Поаѓање од Савона: 16. ЈУНИ 2018.

Costa DIADEMA

Италија, Франција Шпанија,Балеари,

ноќи / 8  дена

Поаѓање од Савона: 16. ЈУНИ 2018.

 

             

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
16.06 Savona (Italy) –   17:00 
17.06  Marseille (italy) 08:00  17:00 
18.06 Barcelona  (Spain) 09:00  19:00 
19.06 Palma de Mallorca (Spain) 09.00  – 
20.06 Palma de Mallorca (Spain) 01.00
21.06 Palermo (Sicily) 08.00 17.00
22.06 Civitavecchia  (Italy) 08.00 19.00
23.06  Savona (Italy) 07.00

 

BASIC * ГАРАНТИРАНИ КАТЕГОРИИ 

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV /  цена по лице 549

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / цена по лице  729

Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / цена по лице 899

ПОНУДАТА ВАЖИ ЗАМО ЗА 1/2 КАБИНА

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина кат.  Classic IC / цена по лице 649

Внатрешна  двокреветна кабина кат.0 Premium IP / цена по лице 719

Прозорска двокреветна кабина кат. Classic EC / цена по лице 829

Прозорска двокреветна кабина кат. Premium EP / цена по лице 899

Балконска двокреветна кабина кат. Classic  BC/ цена по лице 999

                      Балконска двокреветна кабина кат. Premium BP / цена по лице 1079

 

Пристанишни такси 150€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

COSTA осигурување 7.30е (не е задолжително)

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:  
Крстарење со брод според програмата
Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
свечена вечера
целодневна анимација
вечерна забава со организирана програма
користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
 представи во театар
влезници за во казино, ноќен клуб...
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,
квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

  • пијалоци ‘’PRANZ0&CENA” вклуцен за Classic кабини (за сите патници)
  • пијалоци ‘’BRINDIAMO’’ вклучени за Premium кабини (за сите патници)
  • ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: 

• бакшиш
пијалоци на бродот
излети на копно
третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ

  • на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

Компанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!

 

 

 

Актуелни Понуди

8ми Март

8ми Март

Лето 2018

Лето 2018

Зима 2017/18

Боровец

Велигден

Велигден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија