Costa MEDITERRANEA

Costa MEDITERRANEA

4 ноќи / 5 дена

Италија, Шпанија, Франција

Поаѓање од Савона:06. Април 2018

4 ноќи / 5 дена

Италија, Шпанија, Франција

Поаѓање од Савона:06. Април 2018    

 

Ден Пристаниште Враќање Поѓање
06.04 Savona (Italiy) –   17:00 
07.04 Cruising – 
08.04 Barcelona (Spain) 08:00  18:00 
09.04 Marseills (France) 09:00  17:00 
10.04 Savona (Italy) 15:00  23:00 

 

BASIC – гарантирани категории

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана категорија  IV/ цена по лице 239€

Надворешна двокреветна кабина * гарантирана категорија  ЕV/ цена по лице 309€

Балконска двокреветна кабина * гарантирана категорија  BV/ цена по лице 379€

**3. и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 120

Еднокреветни кабини – нема на располагање

 

COMFORT – категории

 

Внатрешна двокреветна кабина категорија  Classic IC/ цена по лице 289€

Внатрешна двокреветна кабина категорија  Premium IP/ цена по лице 329€

Надворешна двокреветна кабина категорија  Classic EC/ цена по лице 359€

Надворешна двокреветна кабина категорија  Premium EP/ цена по лице 399€

 

Балконска двокреветна кабина категорија  Classic BC/ цена по лице 429€

Балконскa двокреветна кабина категорија  Premium BP/ цена по лице 479€

3. и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 145

 

Пристанишни такси 100€

3. и 4. Возрасно лице со две возрасни лица €

Доплата за еднокреветна кабина +30%

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гу плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

Деца до 4 години не плаќаат.

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:  
Крстарење со брод според програмата
Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
свечена вечера
целодневна анимација
вечерна забава со организирана програма
користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
 представи во театар
влезници за во казино, ноќен клуб...
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,
квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

* пакет пијалок ‘’PRANZO&CENA’’ – вклучен за паниците во КЛАСИК кабини

* пакет пијалок ‘’BRINDIAMO’’ – вклучен за паниците во ПРЕМИУМ  кабини

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: 
• бакшиш
пијалоци на бродот
излети на копно
третмани во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ

  • на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

Компанијата го задржува правото на промена на цената без претходна најава!

 

 

 

Актуелни Понуди

8ми Март

8ми Март

Лето 2018

Лето 2018

Зима 2017/18

Боровец

Велигден

Велигден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија