COSTA NEO RIVIERA

Уплата во денари по курс 1 Еур = 62 Мкд

Италија * Шпанија * Балеари

  7ноќи/ 8 дена

Поаѓања од Савона

 

ден Итинерер Пристигнување Поаѓање
1 Savona (Italy) 17:00
2 Porto Torres (Italy) 09:00 18:00
3 Port Mahon (Menorca) 09:00 18:00
4 Ibiza (Spain) 09:00
5 Ibiza (Spain) 04:00
6 Palma De Mallorca (Spain) 10:00 21:00
7 Tarragona (Spain) 09:00
8 Tarragona (Spain) 02:00
9 Savona (Italy) 09:00

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси!!!

Датум Категорија Цена по лице
04.06.2017

11.06.2017

18.06.2017

Внатрешна двокреветна – класик 639
Внатрешна двокреветна- премиум 699
Надворешна двокреветна- класик 789
Надворешна двокреветна- премиум 849
Балконска двокреветна- класик 1039
 

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 320€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
25.06.2017

02.07.2017

Внатрешна двокреветна – класик 689
Внатрешна двокреветна- премиум 749
Надворешна двокреветна- класик 859
Надворешна двокреветна- премиум 919
Балконска двокреветна- класик 1139
Балконска двокреветна – премиум 1239


Пристанишни такси
140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 345€

    Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
09.07.2017

16.07.2017

Внатрешна двокреветна – класик 789
Внатрешна двокреветна- премиум 849
Надворешна двокреветна- класик 959
Надворешна двокреветна- премиум 1019
Балконска двокреветна- класик 1239
Балконска двокреветна – премиум 1339

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 395€

  Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
23.07.2017

 

 

Внатрешна двокреветна – класик 839
Внатрешна двокреветна- премиум 899
Надворешна двокреветна- класик 1009
Надворешна двокреветна- премиум 1069
Балконска двокреветна- класик 1289
Балконска двокреветна – премиум 1389

 

Пристанишни такси 140

и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 420 €

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
22.10.2016

 

Внатрешна двокреветна – класик 449
Внатрешна двокреветна- премиум 499
Надворешна двокреветна- класик 549
Надворешна двокреветна- премиум 599
Балконска двокреветна- класик 649
Балконска двокреветна – премиум 699

 

 

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 225€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
30.07.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 909
Внатрешна двокреветна- премиум 979
Надворешна двокреветна- класик 1109
Надворешна двокреветна- премиум 1179
Балконска двокреветна- класик 1389
Балконска двокреветна – премиум 1489

 

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 530 €

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Задолжителен бакшиш кој патникот гo плаќа на брод во износ:

Возрасни: 10€ по лице од ден.

Деца од 4 до 14 години плаќаат 50% од цената на возрасен.

 Деца до 4 години не плаќаат

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
Крстарење со брод според програмата
Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
свечена вечера
целодневна анимација
вечерна забава со организирана програма
користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
 представи во театар
влезници за во казино, ноќен клуб...
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,
квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.
)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: 
задолжителен бакшиш
пијалоци на бродот
излети на копно
третмани/масажи во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ

• на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

Уплата во денари по курс 1 Еур = 62 Мкд

 

Актуелни Понуди

Грција Лето 2017

Касандра

Грција Лето 2017

Тасос

Грција Лето 2017

Ситониа

Грција Лето 2017

Скиатос

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија