COSTA PACIFICA

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат само пристанишни такси!!!

Италија * Франција * Шпанија

  7 ноќи/ 8 дена

Поаѓања од Савона

costa-pacifica

 

ден Итинерер Пристигнување Поаѓање
1 Savona (Italy) 17:00
2 Marseilles (France) 08:00 17:00
3 Barcelona (Spain) 08:00 18:00
4 Valencia (Spain) 08:00 18:00
5 …Cruising…
6 Cagliari (Sardinia/Italy) 08:00 17:00
7 Civitavecchia 08:00 18:00
8 Savona (Italy) 08:00

 

Датум Категорија Цена по лице
19.03.2017

26.03.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 199
Внатрешна двокреветна- премиум 249
Надворешна двокреветна- класик 299
Надворешна двокреветна- премиум 349
Балконска двокреветна- класик 399
Балконска двокреветна – премиум 449

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 100€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

Датум Категорија Цена по лице
02.04.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 279
Внатрешна двокреветна- премиум 309
Надворешна двокреветна- класик 399
Надворешна двокреветна- премиум 429
Балконска двокреветна- класик 479
Балконска двокреветна – премиум 529

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 140€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

Датум Категорија Цена по лице
09.04.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 309
Внатрешна двокреветна- премиум 359
Надворешна двокреветна- класик 459
Надворешна двокреветна- премиум 509
Балконска двокреветна- класик 559
Балконска двокреветна – премиум 609

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 155€

Доплата за еднокреветна кабина +30% 

 

Датум Категорија Цена по лице
16.04.2017

 

 

Внатрешна двокреветна – класик 259
Внатрешна двокреветна- премиум 309
Надворешна двокреветна- класик 409
Надворешна двокреветна- премиум 459
Балконска двокреветна- класик 509
Балконска двокреветна – премиум 559

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 205€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

Датум Категорија Цена по лице
23.04.2017

30.04.2017

07.05.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 359
Внатрешна двокреветна- премиум 409
Надворешна двокреветна- класик 509
Надворешна двокреветна- премиум 559
Балконска двокреветна- класик 609
Балконска двокреветна – премиум 659


Пристанишни такси
140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 180€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

Датум Категорија Цена по лице
14.05.2017

 

Внатрешна двокреветна – класик 409
Внатрешна двокреветна- премиум 459
Надворешна двокреветна- класик 559
Надворешна двокреветна- премиум 609
Балконска двокреветна- класик 659
Балконска двокреветна – премиум 709

 

Пристанишни такси 140

3 и 4. Возрасно лице со две возрасни лица 205€

Доплата за еднокреветна кабина +30%

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
Крстарење со брод според програмата
Сместување во одбраната кабина (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV))
полн пансион (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)
свечена вечера
целодневна анимација
вечерна забава со организирана програма
користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалика на палуба, сауна, пешкири …
 представи во театар
влезници за во казино, ноќен клуб...
• спортски активности  (aerobic, stretching, bodydancing и слични активности со асистенција на инструктор…)
• дневни активности (игри, лов на изгубено богатство,
квизови,турнири,караоке,тематски забави и сл.)

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
задолжителен бакшиш (возрасен –10, деца 4-14 години 5€ на ден)
пијалоци на бродот
излети на копно
третмани/масажи во спа центрите и козметичките салони,персонални тренинзи со фитнес инструктор
лекарски услуги
• патничко осигурување и осигурување од отказ
на сите трошоци направени на баровите и рестораните дополнително се додава 15% од износот за дадената услуга

 

 

Уплата во денари по курс 1 Еур = 62 Мкд

Актуелни Понуди

Грција Лето 2017

Касандра

Грција Лето 2017

Тасос

Грција Лето 2017

Ситониа

Грција Лето 2017

Скиатос

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија