DION PALACE **** – Литохоро – Пиериа

Цените се дадени по лице и се однесуваат за услуга даденa во табелата
Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1€ = 62 денари.

DION PALACE**** – Litohoro, Pieria
мин. лица макс. лица макс. возрасни макс. деца макс. инф. 12-04-18 23-05-18 11-06-18 12-07-18 28-08-18 18-09-18 01-10-18
Тип на сместуввање Услуга 22-05-18 10-06-18 11-07-18 27-08-18 17-09-18 30-09-18 31-10-18
Bungalow sea front HB 2 2 2 0 0 55 68 103 114 103 68 55
Standard room land view HB 2 3 3 1 0 49 56 80 98 80 56 49
Standard room pool / sea view HB 2 3 3 1 0 51 62 89 102 89 62 51
Superior room land view HB 2 4 3 2 0 58 67 95 113 95 67 58
Superior room pool / sea view HB 2 4 3 2 0 60 69 97 118 97 69 60
Минимум ноќевања 1 3 5 6 5 3 3
Попусти и доплати
Трет возрасен -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
Прво дете  (0-6 години) -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Прво дете (6-12 години) -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Второ дете (0-2 години) -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Второ дете (2-12 години) -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Early booking 15% / важи за уплати до 31.03.2018 (за период на престој од 12.04.2018-31.10.2018)
Early booking 20% / важи за уплати до 31.01.2018 (за период на престој од 12.04.2018-31.10.2018)
Early booking 25% / важи за уплати до 15.12.2018 (за период на престој од 12.04.2018-31.10.2018)

 

  • Доплата за туристичка такса 3 евра по соба на ден

*туристичката такса се плаќа во хотелот на рецепција).

Актуелни Понуди

8ми Март

8ми Март

Лето 2018

Лето 2018

Зима 2017/18

Боровец

Велигден

Велигден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија