LAST MINUTE

Скијатос термин: 24.08 – 31.08 – 7 ноќевања цената вклучува: 7 ноќевања + превоз + траект + трансфери вила Колиос(на сама плажа) – 199€ по лице вила Павлос Мариа – 219€ по лице вила Лазарос – 209€ по лице

Скијатос

термин: 24.08 – 31.08 – 7 ноќевања
цената вклучува: 7 ноќевања + превоз + траект + трансфери

вила Колиос(на сама плажа) – 199€ по лице
вила Павлос Мариа – 219€ по лице
вила Лазарос – 209€ по лице

Актуелни Понуди

Грција Лето 2017

Касандра

Грција Лето 2017

Тасос

Грција Лето 2017

Ситониа

Грција Лето 2017

Скиатос

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија