Ски Услуги

 

ПАМПОРОВО – СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2017/2018
Цени во ЕВРА *Деца се третираат до 11.99 г.
Услуги
2 дена 3 дена 4 дена 5 дена 6 дена 7 дена 9 дена 13 дена
возрасен деца возрасен деца возрасен деца возрасен деца возрасен деца возрасен деца возрасен деца возрасен деца
1. Наем ски и штеки 14 € 11 € 17 € 11 € 22 € 13 € 25 € 14 € 28 € 17 € 32 € 20 € 41 € 26 € 53 € 41 €
2. Наем кондури 14 € 11 € 17 € 11 € 22 € 13 € 25 € 14 € 28 € 17 € 32 € 20 € 41 € 26 € 53 € 41 €
3. Наем ски комплет 21 € 15 € 25 € 18 € 34 € 23 € 42 € 28 € 50 € 33 € 56 € 39 € 68 € 47 € 94 € 62 €
4. Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање 42 € 25 € 42 € 32 € 56 € 43 € 66 € 44 € 70 € 47 € 85 € 62 € 108 € 76 € 129 € 89 €
5. Лифт карта 54 € 31 € 76 € 45 € 100 € 59 € 95 € 74 € 124 € 83 € 143 € 96 € 178 € 119 € 233 € 138 €
7. Ски гардеробер 6 € 6 € 7 € 7 € 7.5 € 7.5 € 8 € 8 € 9 € 9 € 10 € 10 € 11 € 11 € 14 € 14 €
8. Голем ски/сноуборд пакет /3+4+5/**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new 80 € 54 € 116 € 78 € 153 € 102 € 187 € 125 € 208 € 132 € 241 € 153 € 288 € 184 € 400 € 255 €
9. Мал ски/сноуборд пакет /4+5+7/ **Сноуборд училиште 2 часа на ден/new 65 € 45 € 96 € 64 € 123 € 85 € 149 € 100 € 168 € 112 € 189 € 128 € 230 € 150 € 303 € 215 €
10. Мал ски пакет /3+5/ 63 € 43 € 90 € 61 € 120 € 80 € 146 € 98 € 164 € 103 € 187 € 120 € 225 € 146 € 292 € 195 €
11. Сноуборд 2 дена 3 дена 4 дена 5 дена 6 дена 7 дена 9 дена 13 дена
Наем сноу борд + “soft shoes” 28 € 41 € 54 € 66 € 73 € 77 € 89 € 114 €
Ски училиште по 2 часа на ден 31 € 43 € 57 € 69 € 79 € 91 € 117 € 158 €
11.Специјален пакет ‘Научи да скијаш’ 6 дена возрасен 9 дена возрасен 6 дена деца 9 дена деца
Наем ски штеки, кондури
197 €
278 €
130 €
180 €
Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање
Лифт карта
13. Ски детска градинка “Kinder Club” за деца на возраст от 4 до 7 години: Ски центар Малина №2, Работно време: 9.00 – 16.30 ч. Полудневен/без ручек Целодневен престој со ручек
Еден ден 17 € 26 €
Два дена 27 € 50 €
Три дена 37 € 59 €
Четири дена 50 € 75 €
Пет дена 61 € 92 €
Шест дена 68 € 102 €
Девет дена 96 € 152 €
Целодневниот престој со ручек 12.00 – 13.00 – е со организиран транспорт во основниот ресторан на хотел “Перелик”
15. РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА – 10% попуст за резервации и уплати до 20.11.2017
Деца до 6.99 користат бесплатна ски карта со придружник, плаќаат за ски гардеробер и ски училиште.

Актуелни Понуди

8ми Март

8ми Март

Лето 2018

Лето 2018

Зима 2017/18

Боровец

Велигден

Велигден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија