Special Offers

Специјална понуда ноември

ПРОМО ПРОМО ПРОМО!!!

 

Период на продажба:
до 30 Април
*важи за нови резервации

15% попуст на апартманско и хотелско сместување од Сопствен закуп
за целосна уплата до 30 Април

 

Промоции за првите смени!!!
Халкидики – апартманско сместување
термин: 19.05 – 39€ по лице, пакет аранжман
термин: 26.05 – 59€ по лице, пакет аранжман
*доплата за 3-то, 4-то и 5-то лице само превоз

 

Халкидики – хотелско сместување
термин: 19/20.05 – 99€ по лице, пакет аранжман
термин: 26/27.05 – 139€ по лице, пакет аранжман

 

Тасос – апартманско сместување
термин: 25.05 – 79€ по лице, пакет аранжман
*доплата за 3-то и 4-то лице само превоз

 

Тасос – хотелско сместување
термин: 25.05 – 149€ по лице, пакет аранжман

Од промоциите за првите две смени нема намалување за сопствен превоз.

 

 

SPO – Koviou Holiday Village

 

 

Koviou HV
 Paradise studios
 услуга  превоз  цена (по лице)
 24.05 – 27.05.2018  3HB  сопствен  79€
 23.05 – 27.05.2018  4HB  сопствен  99€
 2 деца до 13.99 год.  3HB/4HB  сопствен  /
 3-то лице над 13.99 год.  3HB/4HB  сопствен  50%
 4-то лице над 13.99 год.  3HB/4HB  сопствен  50%

Актуелни Понуди

8ми Март

8ми Март

Лето 2018

Лето 2018

Зима 2017/18

Боровец

Велигден

Велигден

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија