Услуги

 avtobus

Превоз

Изнајмете превоз за вашите патувања, групни и индивидуални и стигнете безбедно на вашата дестинација. Нудиме превоз со сопствени возила .


eskurzii

 

Ученички Екскурзи

Долгодишни докажани организатори на најдобрите научно-истражувачки екскурзии во Македонија и странство за средни и основни училишта. Искуството и професионалноста се нашите предности а насмевките и задоволствата на учениците се наша најголема сатисфакција

 

 


apsol

Апсолвентски екскурзии

Младоста и патувањата несомнено се меѓусебно поврзани, па затоа во најубавиот период од животот ви ги нудиме највозбудливите патувања кои засекогаш ке останат во вашите сеќавања. Проверете ја нашата понуда за Апсолвентски екскурзии  или замислете ја вашата екскурзија а ние ке го реализираме вашиот сон ….

 


 seminari

Семинари, Конгреси, Конференции и Саеми

Професионализмот и долгогодишното искуство во организација на семинарите, конгресите , конференциите и саемите се само дел од нашето посветено работење, како во Македонија и во странство. Комплетна поддршка и организација , превоз, сместување и присуство на сите светски настани од овој вид .

 

 


avio

 

Авиобилети

Резервации на Авиобилети за целиот свет, по најповолни цени. Вашето барање испратете ни го на емаил.

 

Промо Понуди

Милано - 8ми Март 2017

МИЛАНО

Период: 08.03.2017 - 13.03.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 31.01: 189€/11.710 ден
Организиран трансфер од градовите : Битола, Прилеп, Кавадарци, Велес, Струмица, Штип, Куманово, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово.

Прага - 8ми Март 2017

ПРАГА

Период: 08.03.2017 - 13.03.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 31.01: 139€/8.610 ден
Организиран трансфер од градовите : Битола, Прилеп, Кавадарци, Велес, Струмица, Штип, Куманово, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово .

CINQUE TERRE - 8ми Март 2017

CINQUE TERRE – FIRENCA

Период: 08.03.2017 - 13.03.2017
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 31.01: 179€/11.090 ден
Организиран трансфер од градовите : Битола, Прилеп, Кавадарци, Велес, Струмица, Штип, Куманово, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово .

Авионски
Билети

Хотелски
резервации

Добредојдовте
во македонија