Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Фиренца – CINQUE TERRE- Сиена – Сан Џимињано

Фиренца – CINQUE TERRE- Сиена – Сан Џимињано

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 10:00ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 10.30ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни паузи за одмор, пасошка и царинска контрола. Ноќно возење. 2 ден 01.05.2020 – Монтекатини – Пиза – Монтекатини Пристигнување во пладеневните часови во

Blog thumbnail

Солун – Метеори

Солун – Метеори

Blog thumbnail

1 ден 01.05.2020 СКОПЈЕ – СОЛУН Состанок со групата во 01 30 часот по полноќ, и поаѓање за Солун во 02:00 часот на паркингот паркингот кај спортски центар ‘’Борис Трајковски’’ Пристигнување и разглед на градот : плоштадот Аристотелис, познатите улици за шопинг Виа Игнација и Тсимицки, Белата Кула, црквата Св. Димитрија. Слободно време за шопинг

Blog thumbnail

Прага

Прага

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок со групата во 13:30ч. на паркингот пред спортски центар Борис Трајковски и поаѓање за Прага во 14.00ч., преку Србија и Унгарија. Дневно и ноќно возење со попатни паузи и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 ПРАГА Пристигнување во Прага во попладневните часови. Сместување во хотел. Слободно попладне. Вечерта факултативно можност

Blog thumbnail

Милано

Милано

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 10:00 часот и поаѓање за Милано во 10:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 01.05.2020 МИЛАНО Пристигнување во Милано во попладневните часови. Сместување

Blog thumbnail

Венеција (Верона)

Венеција (Верона)

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ Состанок со групата во 13:00 ч. и поаѓање за Венеција 13:30 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2 ден 01.05.2020 ПАЛМА НОВА – ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО Пристигнување во утринските часови во

Blog thumbnail

Будва

Будва

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 – СКОПЈЕ – БУДВА Состанок со групата кај арена Борис Трајковски. Поаѓање за Црна Гора во 22.00часот.  Ноќно возење преку граничните премини на Косово и Албанија со кратки попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 – БУДВА Пристигнување во Будва во претпладневните часови. Сместување во хотел. Слободно време за

Blog thumbnail

Атина

Атина

Blog thumbnail

1 ден 30.04.2020 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден 01.05.2020 АТИНА Пристигнување во Атина во утринските часови. Следи панорамски разглед на градот со локален водич (факултативно). Панорамско разгледување

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001