Hit Enter to search or Esc key to close

Препорачуваме: HOTEL INTERNATIONAL**** 

(10% попуст за резервации направени до 30.05.2020)

Лоциран на завршетокот на градот, наспорти “Биљанини извори” – хотел International**** ви нуди најбрз и наједноставен пристап до плажите, како и одличен пешачки пристап до крајбрежјето на Охридско Езеро по најприфатливи цени.

Хотелот располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби и апартмани. 

Паркингот е бесплатен и обезбеден со видео надзор. 

Терасата со барот и рецепцијата работат 24/7 за посетителите на хотелот.

Повеќе инфо на нашиот online chat

 

Хотелот детално можете да го видите на следниот линк:

http://hotelinternational.mk

 

odessa girl
ps2 bios zip
odessameetlove.com
download emulators
utorrent 2.2.1
scph1001